"Έσκασαν" τα ευχάριστα - Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση της η Ιωάννα Μαλέσκου

Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram
Instagram

Το επόμενο βήμα στην σχέση τους είναι έτοιμοι να κάνουν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, οι οποίοι είναι αρκετό καιρό μαζί και δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου πάει στην σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δανιά ένα βήμα παραπέρα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται μια ανάσα από το να συγκατοικήσουν και μάλιστα σκέφτονται να στεγάσουν τον έρωτά τους στα νότια προάστια.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα κάτι, καθώς κρατά τις προσωπικές της στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ποτέ δεν έχει μιλήσει ποτέ για την ιδιωτική της ζωή, παρά μόνο για τις δουλειές της (δείτε εδώ όμως που τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός του YOU).

Να υπενθυμίσουμε πως ο σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων, αλλά και σε προϊόντα για τα ζωάκια. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Μυτιλήνη, ενώ σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου πάει στην σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δανιά ένα βήμα παραπέρα
Instagram

Η διαφορά ηλικίας της Ιωάννας Μαλέσκου με τον σύντροφό της

Μπορεί να της έχουν χρεώσει αρκετές σχέσεις από τότε που ανέβηκε στην Αθήνα, όπως για παράδειγμα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (αφού είχε πετάξει και εκείνη πολλά "καρφιά"), ωστόσο, η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε τον έρωτα της και δεν χρειάζεται να τον κρύψει.

Η παρουσιάστρια είναι full in love με τον Κωνσταντίνο Δανιά, τον οποίο γνώρισε χάρη στην αγάπη που έχουν και οι δυο με τα ζώα, αφού εκείνος είναι εκπαιδευτής σκύλων.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι γεννημένη 14 Φλεβάρη του 1989 και είναι 33 ετών, ενώ όπως έχει κυκλοφορήσει ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι 37 ετών. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ταξίδεψαν εκτός Αθηνών.