Εξελίξεις με την υγεία της Μαρίτας - Η πρώτη ανάρτησή της Καθηζιώτη μετά τον τελικό του GNTM 5

Το συμβαίνει με το μοντέλο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
gntmgr - instagram
gntmgr - instagram

Η Μαρίτα Καθητζιώτη, η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Αλεξία Τράικο, οι τρεις υπέροχες φιναλίστ, διεκδίκησαν το βράδυ της Παρασκευής 23/12 τον τίτλο του GNTM 5! Για κάποια από τις τρεις αυτά τα Χριστούγεννα είναι η αφετηρία μιας καινούριας, σπουδαίας, λαμπερής αρχής φεύγοντας με τις 50.000 ευρώ και πολλά άλλα έπαθλα.

Το τελικό αποτέλεσμα ανέδειξε την Αλεξία Τράικο πρώτη, η οποία κονταροχτυπήθηκε ουσιαστικά με τη Μαρίτα, η οποία πήρε τα έπαθλα με μικρή διαφορά ανάμεσα στις ψήφους, που έδωσε το κοινό και οι κριτές.

Στα παράδοξα της βραδιάς είδαμε, πως η μία από τις φιναλίστ, η Μαρίτα δεν παρευρέθηκε στο πλατό, αλλά παρουσιάστηκε στη βραδιά μέσα από βιντεοκλήση, που έκανε από άλλον χώρο (δείτε εδώ πως τα πήγε το πρόγραμμα σε τηλεθέαση).

Θα μπορούσαμε να πούμε, πως το κορίτσι ήταν ιδιαίτερα άτυχο, αφού το διάστημα, που μεσολάβησε για να γίνει ο live τελικός, η Μαρίτα κόλλησε κορωνοϊό και έτσι για ευνόητους λόγους δε μπόρεσε να παραστεί στο πλατό.

Η χαρά της παρ' όλα αυτά, που έφτασε μέχρι το σημείο αυτό ήταν εμφανής, ωστόσο το κοινό είδαμε να έχει άλλη άποψη σχετικά με το μοντέλο, το οποίο θεώρησαν βύσμα (δείτε εδώ τα αρνητικά σχόλια στο twitter).

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίτας μετά τον τελικό του GNTM 5

Mετά την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας ακούσαμε τα πρώτα λόγια της Αλέξιας και η Μαρίτα όσο να 'ναι έμεινε πίσω αφού δεν ήταν εκεί παρούσα για να εκφραστεί.

Στα ευχάριστα όμως, την επομένη (24/12) είδαμε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τη οποία έδειχνε το πλέον αρνητικό self test της, μία ακριβώς ημέρα μετά τον τελικό - που τον έχασε-.

«Hello world. Και αμέσως μετά τον τελικό αρνητική. Just my luck», έγραψε με χιούμορ η Μαρίτα στην ανάρτησή της.

Μαρίτα κορωνοϊός