Σοφία Αλιμπέρτη: Το "τσίμπησε" το πρόσωπο της - Οι φωτογραφίες από το ιατρείο

Δείτε πως έγινε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @sofoufou)
(instagram / @sofoufou)

Η Σοφία Αλιμπέρτη, που πριν από λίγες μέρες έκανε μια θεαματική αλλαγή στο look της (δείτε εδώ τι άλλαξε) έγινε γνωστό πως βρέθηκε στην Αθήνα για να κάνει ένα μη χειρουργικό lifting. Όπως είναι γνωστό, η παρουσιάστρια και ηθοποιός διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει συνειδητά την Αθήνα και τις προτάσεις για τηλεόραση, θέτοντας ως προτεραιότητα τον εαυτό της.

Η ίδια, ζει μόνιμα στο νησί της Πάρου και σπάνια επισκέπτεται την Αθήνα.

Το μη χειρουργικό lifting προσώπου της Σοφίας Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη, όντας ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θέλησε να ενημερώσει τους ακόλουθους της για την θεραπεία που έκανε στο πρόσωπο, ανεβάζοντας ένα βίντεο στα instagram stories της κατά την διάρκεια του Face lifting.

Η ηθοποιός ξεκίνησε λέγοντας στο βίτενο της, ότι ανυπομονούσε για αυτό το ραντεβού και ίσως ανέβηκε στην Αθήνα κατα κύριο λόγο, μόνο για αυτό. Στην συνέχεια, έδειξε τον γιατρό της και αυτός με την σειρά του έδειξε βήμα-βήμα τον τρόπο που ακολούθησαν για αυτό το μη χειρουργικό face lifting.

«Λοιπόν για αυτό το ραντεβού ανυπομονούσα πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Ίσως για αυτό ανέβηκα στην Αθήνα» λέει αρχικά η Σοφία Αλιμπέρτη και στη συνέχεια δίνει τον λόγο στον γιατρό της, που εξηγεί τι ακριβώς είναι η θεραπεία που κάνουν.

Λίγα λόγια για την Σοφία Αλιμπέρτη

  • Γεννήθηκε στην Κέρκυρα
  • Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1980
  • Από το 2004 έστρεψε την καριέρα της στην παρουσίαση εκπομπών και show
  • Υπήρξε σύζυγος του Γιάννη Πάριου με τον οποίο παντρεύτηκε το 1986
  • Απέκτησε δύο παιδιά, τους Μιχαήλ-Άγγελο και Νικόλα Βαρθακούρη