Τέλος η Καγιά από την τηλεόραση; Η ανακοίνωση της μετά τον τελικό του GNTM 5

Μίλησε αναλυτικά για τα συναισθήματά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέλος η Καγιά από την τηλεόραση;  Η ανακοίνωση της μετά τον τελικό του GNTM 5

Η Βίκυ Καγιά είναι πρώτα από όλα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο της ως μοντέλο, αφού έχει περπατήσει σε άπειρες πασαρέλες και έχει φωτογραφηθεί για αμέτρητες καμπάνιες.

Στη συνέχεια της καριέρας της δεν ήταν λίγες οι φορές, που τη βλέπαμε να καταπιάνεται και με την παρουσίαση, με το όνομα της να έχει συνδεθεί με τη μεγάλη επιτυχία του GNTΜ, που πρώτα ονομαζόταν Next top model.

Η οικογένεια της και ο σύζυγός της είναι επίσης μια μεγάλη της αγάπη και ίσως η πιο μεγάλη και σημαντική στη ζωή της και μάλιστα αυτός είναι και ο λόγος, που πέρυσι έκανε ένα διάλλειμα από τον διαγωνισμό μόδας (δείτε την εδώ να ξεσπάει σε κλάματα στο GNTM).

Φέτος έκανε το come back της, ωστόσο τα σχόλια που λάμβανε ήταν πολύ έντονα και επικριτικά με το κοινό συχνά να καταλογίζει στην Καγιά, πως ό,τι κάνει το κάνει για να φέρνει νούμερα.

Το βράδυ της Παρασκευής 23/12 παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό για τον διαγωνισμό (δείτε εδώ τη νικήτρια),και έτσι το Σάββατο 24/12 η Καγιά παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο Happy day του Alpha κάνοντας δηλώσεις για τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της, που ομολογουμένως δεν περιμέναμε.

Οι δηλώσεις της Βίκυ Καγιά για τα αρνητικά σχόλια μετά το GNTM 5

«Το 2022 ήταν έντονο για μένα, όπως για τους περισσότερους. Πιέστηκα πολύ φέτος και ψυχολογικά. Υπάρχει αρκετή τοξικότητα, αλλά και επιθετικότητα. Είναι μια τάση της εποχής η τοξικότητα, πιστεύω ότι σύντομα θα τελειώσει. Τώρα έχω αρχίσει να νιώθω την ανάγκη να πατήσω ένα pause και να αφήσω λίγο την τηλεόραση.

Δεν μπορεί κάποιος επαγγελματίας να κάνει μόνο επιτυχίες. Θα κάνεις μια αποτυχία, δύο επιτυχίες. Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που έχω πει, αλλά έχω μετανιώσει που είμαι 100% αληθινή γιατί μετά ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει.

Το προτέρημά μου είναι ότι είμαι ψύχραιμη και το μειονέκτημά μου ότι είμαι πολύ συναισθηματική. Δεν μασάω πια από την τοξικότητα. Δεν μου αρέσουν οι αυλές και δεν έχω αυλές», είπε η Βίκυ Καγιά.