GNTM 5 - ημιτελικός: Ξέσπασε σε κλάματα η Βίκυ Καγιά - «Δεν θα με βρείτε απέναντί σας»

Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5 - ημιτελικός: Ξέσπασε σε κλάματα η Βίκυ Καγιά - «Δεν θα με βρείτε απέναντί σας»

Τα κορίτσια του GNTM 5 βρίσκονται μία ανάσα πριν από τον τελικό. Τα κορίτσια ολοκλήρωσαν δύο φωτογραφήσεις σε μία μέρα και προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να κρατήσουν την θέση τους και να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα και στον διαγωνισμό, αλλά και στη ζωή.

Στην πρώτη δράση τα κορίτσια έπρεπε ως Ιταλίδες βγαλμένες από κάποιο χωριό, αλλά ταυτόχρονα πρωταγωνίστριες, με το βλέμμα, τις κινήσεις, αλλά και το περπάτημά τους να σαγηνεύσουν ένα αγόρι που ήρθε ξαφνικά μπροστά τους και έπρεπε όλο το πλατό να ξεχειλίζει από έρωτα.

Στην δεύτερη δράση, όπως την αποκαλούν, κλήθηκαν να αναπαραστήσουν έναν χωρισμό, στον οποίο έπρεπε να βγάλουν έναν άλλο εαυτό, ξεσπώντας και φωνάζοντας στον άντρα που τις πλήγωσε στο υποθετικό αυτό σενάριο.

Σημαντικό γεγονός σε όλο αυτό, σύμφωνα με τον Καράβα, είναι το ότι δεν υπήρχε μειονέκτημα, αλλά η Βικτώρια, που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία την τελευταία φορά, είχε ένα λεπτό παραπάνω στα δύο σετ.

Ξέσπασε σε κλάματα η Βίκυ Καγιά στο GNTM 5

Κάποιες τα πήγαν πολύ καλά και κάποιες τα πήγαν λιγότερο, καλά, ιδιαίτερα στο δεύτερο σετ, όπου οι κριτές άρχισαν να φωνάζουν στα κορίτσια και έγινα έξαλλοι. Όταν, όμως, ήρθε η στιγμή να κριθεί η Αλεξία, η Βίκυ Καγιά ένιωσε την ανάγκη να τις πει δύο λόγια.

Άρχισε, λοιπόν, να της λέει πως είναι πολύ περήφανη για την διαδρομή της και πως αισθάνεται ότι έχει εξελιχθεί πολύ όλο αυτό το διάστημα. Μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα και τόνισε πως ποτέ δεν θα είναι απέναντι στα παιδιά που έχει απέναντί της στο πλατό, με την ίδια την Τράικο να κλαίει και εκείνη, διότι αισθάνεται πως δεν έχει ξανακούσει αυτά τα λόγια από κανέναν μέχρι τώρα στη ζωή της.

Τότε, η παρουσιάστρια σηκώθηκε, την πήρε αγκαλιά και έμειναν εκεί με τους υπόλοιπους να τις κοιτάνε με ένα γλυκό χαμόγελο.