Έμεινε άστεγος - Γνωστός καλλιτέχνης φιλοξενείται στο "Σπίτι του Ηθοποιού" λόγω οικονομικών προβλημάτων

Όλη η αλήθεια!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(upstage.gr)
(upstage.gr)

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν, ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους, από τον χώρο της υποκριτικής φιλοξενείται έδω και έναν χρόνο, στο "Σπίτι του Ηθοποιού", διότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Ο καλλιτέχνης, που πρωταγωνιστούσε στην «Λάμψη» μίλησε στα μέσα ενημέρωσης για την κατάσταση των οικονομικών του προβλημάτων, που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια. Να υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές του χρόνου έγινε γνωστή η είδηση για έναν από τους πιο γνωστούς ζαχαρπλάστες της ελληνικής τηλεόρασης, ότι χρεοκώπησε (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός).

Ο καλλιτέχνης που φιλοξενειται έναν χρόνο τώρα στο "Σπίτι του Ηθοποιού"

Ο λόγος για τον... Ανδρέα Ανδρεόπουλο. Εδώ και έναν χρόνο, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος φιλοξενείται στο «Σπίτι του Ηθοποιού», σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο ηθοποιός είπε ότι έβγαλε χρήματα από την υποκριτική, αλλά δεν έγινε ποτέ πλούσιος και έζησε με αξιοπρέπεια, τα προηγούμενα χρόνια. Ακόμη, αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια είχε κάποιες αναποδιές και αναγκάστηκε να μείνει στο "Σπίτι του Ηθοποιού" και χαίρεται που βρίσκεται σε ένα μέρος με οικογενειακή θαλπωρή και ζεστασιά.

Ο Ανδρέας σε παλιά του συνέντευξη

Επιπλέον, είπε ότι εκεί φιλοξενείται και δεν είναι εύκολο να ανταλλάξει κανείς έτσι τα συναισθήματα του, είτε καλά, είτε κακά. Στο τέλος, έκανε λόγο για την Άννα Φόνσου, που ήταν από τα μοναδικά άτομα που του στάθηκαν όσο μπορούσε και η ίδια.

«Έβγαλα χρήματα από το επάγγελμα. Δεν έγινα ποτέ πλούσιος, ζούσα αξιοπρεπώς. Τον τελευταίο καιρό είχα κάποιες αναποδιές και ατυχίες, που δεν θα ήθελα να τις αναφέρω δημοσίως. Στο Σπίτι του Ηθοποιού ζω περίπου έναν χρόνο. Εδώ μέσα νιώθω τη ζεστασιά και τη θαλπωρή. Όμως δεν μπορώ να πω ότι νιώθω σαν τη ζεστασιά του δικού μου, πατρικού σπιτιού. Φιλοξενούμαι. Δεν μπορείς να ανταλλάξεις έτσι εύκολα τα συναισθήματα.

Η Άννα Φόνσου με έψαξε και με βρήκε όταν της είπαν ότι είχα πρόβλημα. Η Άννα είναι ένα πλάσμα που δεν μπορείς να το συγκρίνεις με κανένα άλλο», είπε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.