«Τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, τους είχε...» - Η σπαρακτική αποκάλυψη του Διονύση Πρώιου για τον θάνατο του παιδιού του

Όλα όσα αποκάλυψε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, τους είχε...» - Η σπαρακτική αποκάλυψη του Διονύση Πρώιου για τον θάνατο του παιδιού του

Το πρωί του Σαββάτου (24/12) στην πρωινή εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Διονύση Πρώιου. Η πρώην παίκτης του Masterchef, Που είχε προβεί σε μια αποκάλυψη σχετικά με την φυλάκιση του (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στην εκπομπή του Open, μεταξύ άλλων για τον αδικοχαμένο γιό του.

Ο Διονύσης Πρώιος, λοιπόν, έκανε λόγο για την τραγική ιστορίας του, αλλά και του γιού του, που είχε σκοτωθεί σε τροχαίο, σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Η αποκάλυψη του Διονύση Πρώιου για τον θάνατο του παιδιού του

Στην κάμερα της εκπομπής και την Πένυ Καβέτσου μίλησε Διονύσης Πρώιος, για τον γιό του, που χάθηκε νωρίς και όχι μόνο. Ο ίδιος ξεκίνησε λέγοντας πως ο γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, δεν είναι κάτι χαρμόσυνο για τον ίδιο αν σκεφτεί κανείς την τραγική απώλεια που έχει στην ζωή του. πίσης, αναφέρθηκε και στο αγαπημένο φαγητό τυο γιού του, που ήταν το πιάτο που πέρασε τον πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού μαγειρικής.

«Οι γιορτές δεν είναι από τα… χαρούμενά μου. Η οικογένειά μου έχει διαλυθεί, νιώθω μόνος, νιώθω ότι πάντα κάτι λείπει. Κλαίω, στενοχωριέμαι. Και με οικογένεια να ειμαι, πάντα έχω κάτι που μου λείπει. Στο MasterChef μαγείρεψα λαζάνια. Το αγαπημένο φαγητό του γιου μου. Το κάνω και για μένα και πάντα κοιτάζω στον ουρανό.

Ο γιος μου ήταν πολλά πράγματα. Από 16 χρονών ήθελε να δουλεύει. Είχε ξεκινήσει σαν βοηθός σεφ και μετά ανέλαβε μόνος του. Ήταν απίστευτο, γιατί ήταν καλύτερος από τον σεφ που είχα.

Κλείσαμε το μαγαζί στη Γλυφάδα για σεζόν. Τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, τους χαιρέτησε όλους και τους είχε πει “να προσέχετε τον πατέρα μου”. Όταν βγήκα εγώ έξω με φίλησε 2-3 φορές, μου έλεγε “είσαι ο καλύτερος που υπάρχει, πατέρα να το θυμάσαι αυτό”.

Η τελευταία εικόνα που είχα από τον Μιχάλη ήταν σαν να μας… χαιρετούσε όλους. Εγώ έφευγα για Αργεντινή. Από τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, όλα τα Χριστούγεννα είναι χάλια» εξομολογήθηκε ο Διονύσης Πρώιος.