«Είμαι πολύ ερωτευμένη...» - Η εξομολόγηση της Καγιά μετά από 9 χρόνια γάμου με τον Κρασσά

Εξομολογήθηκε το μεγάλο της παράπονο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βίκυ Καγιά καταφέρνει και είναι γυναίκα καριέρας, ενώ παράλληλα φέρνει εις πέρας όλα τα καθήκοντα, που έχει ένα σπίτι και μια οικογένεια, που αποτελείται από 4 παιδιά.

Να θυμίσουμε, πως εκείνη και ο Ηλίας Κρασσάς είναι μαζί εδώ και 9 χρόνια με την οικογένεια τους να είναι πολύ αγαπημένη και δεμένη με τα 2 παιδιά του επιχειρηματία από τον πρώτο γάμο και τα άλλα δύο, που έχει κάνει με το μοντέλο (δείτε εδώ την απόφασή της για το πότε θα σταματήσει την τηλεόραση).

Η Βίκυ δεν ξεχωρίζει κανέναν τους και αυτό φαίνεται από τις κατά καιρούς συνεντεύξεις, που δίνει αλλά και από αναρτήσεις της στα social media:

«Στη δική μας οικογένεια, την οικεία Κρασσά έχουμε τέσσερα παιδιά και είμαστε μια χαρά. Τα παιδιά μου αν και δεν είναι μωρά πλέον, το σαλόνι έχει γίνει πάρκο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ για την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών μου. Το να είσαι αποκομμένος από τον κόσμο, από τις αθλοπαιδείες σου, από το σχολείο σου, αυτό το πράγμα σε κλείνει συναισθηματικά και είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς», είχε πει σε δηλώσεις της η Καγιά.

Αυτή τη φορά παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο Καλύτερα δε γίνεται του Αlpha, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 24/12 με την ίδια να κάνει μια κανονικότατη ερωτική εξομολόγηση στον καλό της.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για τον Ηλία Κρασσά

«Είμαι πολύ ερωτευμένη μετά από τόσα χρόνια και ίσως αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε και πάρα πολύ. Ο Ηλίας ταξιδεύει συνέχεια εγώ δουλεύω. Ξαφνικά βρεθήκαμε με δυο παιδιά και άλλα δύο (του συζύγου μου) τέσσερα. Δεν έχουμε κάνει ακόμη μήνα του μέλιτος, εννιά χρόνια μετά τον γάμο μας. Χριστούγεννα είναι μόνο για την οικογένεια, είναι η αγαπημένη μου εποχή», είπε η Βίκυ Καγιά.