Άσχημα νέα για τον Νίκο Κοκλώνη - Λίγο πριν τον ημιτελικό του J2US

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άσχημα νέα για τον Νίκο Κοκλώνη - Λίγο πριν τον ημιτελικό του J2US

Με το σημερινό επεισόδιο του JU2S να πλησιάζει και να αναμένονται καλεσμένοι "φωτιά", συνέβη κάτι σοκαριστικό στον Νίκο Κοκλώνη. Ο παρουσιαστής του show που στο προηγούμενο live, τον είδαμε να γίνεται έξαλλος με την οχλαγογία (δείτε εδώ το αποστομωτικό του σχόλιο) είχε ατύχημα σήμερα 24/12 Σάββατο νωρίς το απόγευμα.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός, που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητας του στα social media, μας ενημέρωσε μέσω Instagram ότι έπαθε λάστιχο.

Το ατύχημα του Νίκου Κοκλώνη

Ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του είχε ο Νίκος Κοκλώνης λίγο πριν τον ημιτελικό του J2US και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Νίκος Κοκλώνης, λοιπόν, φαίνεται πως δεν πτοήθηκε καθόλου από το απρόοπτο που συνέβη. Ο ίδιος κατέβηκε από τα αμάξι, έδειξε στους ακολούθους το σκασμένο λάστιχο και μαζί με την καλή του φίλη, Πηγή Δεβετζή, τραγούδησαν το νέο του κομμάτι «Έχω μάτι», καθώς φαίνεται πως κάποιος τον μάτιασε λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του J2US.

Δείτε εδώ στιγμιότυπο από το Instagram του Νίκου Κοκλώνη:

Νικος Κοκλώνης και Ατύχημα

Να υπενθυμίσουμε μερικά από όσα έγιναν στον προημιτελικό του Show από την συχνότητα του Alpha.

«Παιδιά, ηρεμήστε» - Η επική αντίδραση της Στικούδη στο φιλί διαρκείας του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Μετά τα ευτράπελα του Νίκου Κοκλώνη με την παραγωγή στη σκηνή του Just The 2 of Us το βράδυ του Σαββάτου 17/12 και την ερμηνεία του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση στο πλευρό του, ακολούθησε η κριτική τους, αλλά και η επίσκεψή του ζευγαριού στα backstage όπου τους περίμενε η Κατερίνα Στικούδη.

Οι δυο τους τραγούδησαν ένα έντονο τραγούδι, το "Έχω μιαν αρραβωνιάρα", αλλά δεν κατάφεραν να το αποδώσουν σωστά, με αποτέλεσμα να μην συγκεντρώσουν πολύ υψηλή βαθμολογία, όπως συνηθίζουν. Παρόλα αυτά, δεν πτοήθηκαν και αντάλλαξαν ένα πεταχτό φιλί για να πάρουν δύναμη ο ένας από τον άλλο.

Αυτό, βέβαια, παραξένεψε το κοινό, καθώς οι τηλεθεατές έχουν συνηθίσει στα φιλιά διαρκείας που δίνουν (δείτε εδώ το φιλί των 10 δευτερολέπτων) και το σχολίασαν στο Twitter. Για να σταματήσουν να ανησυχούν τότε οι φαν, ο Μαυρίκιος έπιασε την καλή του και είπε: "Για να ηρεμήσουν οι φίλοι μας..." και την φίλησε.

Η Κατερίνα Στικούδη, που ήταν δίπλα τους εκείνη τη στιγμή αντέδρασε με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο, μιας και τους σκούντηξε, λέγοντάς τους: "Παιδιά, ηρεμήστε, μας βλέπουνε...", με τους θεατές, αλλά και τους κριτές να ξεσπούν όλοι σε γέλια.

Μεγάλη η συγκίνηση στο πλατό του J2US - Ανέβηκε στη σκηνή η μαμά της Λόλας

Πολλές οι συγκινήσεις στο Just The 2of Us, καθώς, μετά το φιλί διαρκείας της Ιλάειρας και του Μαυρίκιου, από τη μία πλευρά, είδαμε την πιο γλυκιά πλευρά του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος καλωσόρισε στο κοινό του παιδιά και ενηλίκους από το Κέντρο αποκατάστασης Τυφλών και μάλιστα ανέβασε τον μικρό Παναγιώτη στη σκηνή για να τραγουδήσει ένα δικό του τραγούδι, ενώ από την άλλη ανέβηκε στη σκηνή και μία γυναίκα, η οποία συγκίνησε με τα λόγια της για το παιδί της, αλλά δεν πρόκειται για την μητέρα του αγοριού.

«Αυτό που με συγκίνησε πολύ και με έκανε να έρθω κοντά τους ήταν η μεγάλη ζεστασιά που ένιωσα δίπλα τους, μόνο και μόνο από το πώς με αγκάλιασαν...», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής πριν ζητήσει από τον τυφλό Παναγιώτη να σηκωθεί. Ο ίδιος ερμήνευσε το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο "Παράτησέ με" και τα σχόλια στο Twitter πήραν "φωτιά", καθώς οι τηλεθεατές δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο ταλαντούχος είναι, γι' αυτό και τον αποθέωσαν.

Η γυναίκα που βρέθηκε δίπλα στον παραγωγό, λοιπόν, είναι η μητέρα του Αντώνη, ή αλλιώς της Λόλας, η οποία καμάρωσε τον γιο της και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Κριτική επιτροπή, τον κόσμο, εσένα. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον Αντώνη μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Εύχομαι να πάρει τα χρόνια μου, να έχει μεγάλα παιδιά σαν κι εμένα, γιατί έχω έναν γιο 52 ετών. Ο Αντώνης μου είναι μικρός. Έκανε ζαβολιές μικρός. Δεν τα λέμε όλα τώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε και αποχώρησε.