«Έχω 25... και κάνουν όλη μέρα σέξ» - Για πρώτη φορά ο Σπύρος Μπιμπίλας κάνει αποκαλύψεις

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχω 25... και κάνουν όλη μέρα σέξ» - Για πρώτη φορά ο Σπύρος Μπιμπίλας κάνει αποκαλύψεις

Το μεσημέρι του Σαββάτου (24/12) στην εκπομπή «Δύο Στην Μία» της ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, που πρόσφατα μίλησε για τα σχόλια που έχει λάβει (δείτε εδώ τι είπε) μίλησε για την θεατρική παράσταση που συμμετέχει, στην προσωπική του ζωή και όχι μόνο.

Ο ηθοποιός είναι γνωστό ότι έχει καλή καρδιά και στηρίζει πάντα το σωστό και το δίκαιο, κάτι που έκανε και όταν έκανε δηλώσεις για τον Γιώργο Κιμούλη, άνθρωπο που μεταξύ τους είχαν συμβεί πολλά, κράτησε ουδέτερη στάση (δείτε εδώ τι είπε).

Η για πρώτη φορά αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη Μία» βρέθηκε το μεσημέρι, ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, που φέτος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Σκρουτζ the musical», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους 25 παπαγάλους με τους οποίους… συγκατοικεί.

Τα κατοικίδια του, λοιπόν, είναι πολλάκαι ήρθαν σε αυτόν χωρίς να χρειαστεί να τους φυλακίσει, διότι υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι στην Αθήνα και δεν γνωρίζει από που προέρχονται. Ακόμη, είπε ότι τους έχει μέσα στο σπίτι και χαίρεται που τους ακούει χαρούμενους σε όλες τις στιγμές της ζωής του.

Επιπλέον, έκανε λόγο κα για την ερωτική τους ζωή, αλλά και τους ήχους που βγαζουν, όταν αναπαράγονται.

«Έχω γύρω στους 25 παπαγάλους, είχα και περισσότερους. Έχουν έρθει μόνοι τους στο σπίτι μου από αγάπη, γιατί κυκλοφορούν στην Αθήνα πάρα πολλοί. Τους έχω συλλέξει, τους έχω φτιάξει φωλιές που κάθονται μέσα και κάνουν και το σεξ τους. Πάρα πολύ ωραία περνάμε» ανέφερε με χιούμορ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ξέρεις τι ωραία που κάνουν το πρωί; Δε μιλάνε… αλλά τιτιβίσματα, μουσικές υπέροχες» πρόσθεσε ο ηθοποιός.