«Αφού δεν έφυγε, δεν έχει ..» - Τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιώργο Κιμούλη και την επιστροφή του στο θέατρο

Όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Αφού δεν έφυγε, δεν έχει ..» - Τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιώργο Κιμούλη και την επιστροφή του στο θέατρο

Το πρωί της Τρίτης (20/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του σωματείου ηθοποιών, που πριν από λίγες μέρες μόνο, αποκάλυψε με βαριά καρδιά τα δυσάρεστα νέα για τον χαμό ενός εξαίρετου ηθοποιού (δείτε εδώ ποιον) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Mega, για τον Γιώργο Κιμούλη και την όλη κατάσταση που επικρατεί με την επιστροφή του, στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Κιμούλης "ανέβασε" μια θεατρική παράσταση μετά από την δικαστική διαμάχη με την Ζέτα Δούκα (δείτε εδώ την απόφαση του δικαστηρίου) κάτι που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μαζί με τις πρώτες του δηλώσεις, στην εκπομπή «Πρωινό μας» με την Φαίη Σκορδά, να ορίεται και να βγαίνει εκτός εαυτού (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Τα σχόλια του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιώργο Κιμούλη

Για τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε, σε δηλώσεις του, ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος απάντησε για τις αγωγές, ενώ τόνισε πως θα πάει στην παράστασή του, εφόσον τον προσκαλέσουν.

«Ο Γιώργος Κιμούλης το λέει πολύ σωστά, ποτέ δεν έφυγε. Και γι’ αυτό είναι και λάθος που λέει ο ίδιος για διαφυγόντα κέρδη. Αφού δεν έφυγε, δεν έχει διαφυγόντα κέρδη. Δεν είναι κόντρα με το ΣΕΗ, είναι αγωγές που έχει κάνει ο κύριος Κιμούλης εναντίον του σωματείου που πιστεύει ότι τον διέγραψε για δεύτερη φορά παράτυπα.

Αυτό λοιπόν θα αποδειχτεί στα δικαστήρια, το σωματείο έχει λειτουργήσει απόλυτα νόμιμα, χωρίς παρατυπίες και ο κύριος Κιμούλης προσπαθεί να πείσει ότι εμείς έχουμε κάνει λάθος, δηλαδή το σύνολο των ηθοποιών», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε επίσης εάν τον καλέσουν στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Κιμούλη, όταν έρθει στην Αθήνα στα πλαίσια της περιοδείας και εάν δεχτεί κάποια πρόσκληση θα ΄παρεβρεθεί, χωρίς διστραγμούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε χαρακτηριστικά: «Εάν με καλέσουν στην παράστασή του, θα πάω. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ήμασταν συμμαθητές. Μαζί μπήκαμε στη σχολή, μαζί τελειώσαμε. Δεν έχω πρόβλημα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, με την τακτική του έχω πρόβλημα».