''Κάγκελο'' ο Νίκος Κοκλώνης - Η εμφάνιση του πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Τσαγκρίδη στο J2US

Εκείνη περιμέναμε, άλλον είδαμε..

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Κάγκελο'' ο Νίκος Κοκλώνης - Η εμφάνιση του πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Τσαγκρίδη στο J2US

Το βράδυ του Σαββάτου 24/12 παρακολουθήσαμε ένα μοναδικό και άκρως εορταστικό επεισόδιο στο J2US με τον Νίκο Κοκλώνη να έχει οργανώσει, όπως πάντα και την παραμικρή λεπτομέρεια (δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς).

Όπως συμβαίνει σε κάθε live έτσι και σε αυτό, είδαμε μουσική , χορό, καλεσμένους, πολλά δώρα και κληρώσεις, που έκαναν το τηλεοπτικό κοινό πολύ χαρούμενο.

Αυτό όμως, που είδαμε και πραγματικά δεν περιμέναμε με τίποτα ήταν η εμφάνιση του Φίλιππου Τσαγκρίδη, του πρώην της κολλητής του παρουσιαστή, Κατερίνας Καινούργιου.

Να θυμίσουμε εδώ, πως οι πρώτες φήμες περί χωρισμού ξέσπασαν στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου 2021 με το περιβάλλον της παρουσιάστριας να μιλάει για κρίση στον 2,5 ετών δεσμό του ζευγαριού και επαναπροσδιορισμό της σχέσης αλλά το αποτέλεσμα έδειξε τελικά πως μόνο κρίση δεν ήταν...

Όπως σίγουρα θυμάστε, η Κατερίνα Καινούργιου, στο διάστημα της καραντίνας είχε μετακομίσει στο σπίτι του αγαπημένου της Φίλιππου στο κέντρο, χωρίς να είναι επίσημη όμως η συγκατοίκηση.

Οι μήνες πέρασαν και όπως φαίνεται η Κατερίνα έχει πάρει το δρόμο της και ο Φίλιππος τον δικό του (δείτε εδώ τι συμβαίνει στη ζωή του μετά την Καινούργιου). Η μοίρα όμως φαίνεται, πως ήθελε να τους φέρει ξανά κοντά με έναν περίεργο τρόπο.

Ανάμεσα λοιπόν στις κληρώσεις, που κάνει ο Κοκλώνης ξαφνικά ακούστηκε το όνομα του Φίλιππου, αφού τα άτομα, που αναζητά η εφαρμογή είναι τυχαία και έτσι ο Νίκος έκανε με τη σειρά του ξεκαρδιστικά σχόλια...

Η εμφάνιση του πρώην της Κατερίνας Καινούργιου στο J2US

«Ο Φίλιππος της Κατερίνας κέρδισε! Δεν υπάρχει καλέ! Φίλιππος Τσαγκρίδης. Μια ισιωτική για την KatKen!» είπε δυνατά ο Νίκος Κοκλώνης.