J2US highlights (24/12): Η 4αδα του τελικού και η εμφάνιση του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US highlights (24/12): Η 4αδα του τελικού και η εμφάνιση του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Ένα πλήρες και πολύ εορταστικό J2US παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ του Σαββάτου 24/12, καθώς λίγο μετά τα δυσάρεστα για τον Νίκο Κοκλώνη εκείνος τα κατάφερε και παρευρέθηκε στο πλατό κάνοντας - όπως πάντα - μια βραδιά, που χάρισε γέλιο και παρέα σε όσους έμειναν στο σπίτι τους την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Τα highlights για το J2US του Σαββάτου 24/12

Το θεαματικό ξεκίνημα με το τραγούδι του Nίκου Κοκλώνη

Το απόγευμα του Σαββάτου (24/12) η ψυχαγωγική εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη, «J2US» ξεκίνησε με έναν πιο... Χριστουγεννιάτικο τρόπο. Ο παρουσιαστής του Show, που την προηγούμενη φορά έγινε έξαλλος με την οχλαγογία που υπήρχε (δείτε εδώ τι είπε) ξεκίνησε με το τραγούδι «Γούτσου - Γούτσου».

Μπορεί να είναι παραμονή Χριστουγέννων, αλλά οι παραγωγοί και οι συντελεστές του Show από την συχνότητα του Alpha, ήταν εκεί για άλλη μια ξεχωριστή μέρα, με γιορτινές νότες.

Στο 24/12 επεισόδιο του Alpha, ο Νίκος Κοκλώνη ξεκίνησε δυναμικά και έδωσε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας με το τραγούδι του «Γούτσου - Γούτσου».

Στην συνέχεια, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, παρά την γιορτινή μέρα, που οι περισσότεροι θα βρισκόταν με τις οικογένειες τους.

Ακόμη, στο πλατό της εκπομπής βρισκόταν και οι τρείς παραδοσιακοί συλλόγοι, από τον Πόντο, την Κρήτη και την Θράκη, που με την σειρά τους είπαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Το καυστικό σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου

Το σχόλιο της άφησε φυσικά και Βίκυ Σταυροπούλου μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή, να είναι σύμφωνος με τα όσα έλεγε.

Ο χριστουγεννιάτικος ημιτελικός του J2US είναι στον αέρα και η Βίκυ Σταυροπούλου κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση του πρώτου διαγωνιζόμενου ζευγαριού.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ερμήνευσαν το τραγούδι «Ποιος μωρό μου ποιος» του Γιάννη Πάριου, φέρνοντας νησιώτικο αέρα μέσα στα Χριστούγεννα. Όταν ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε τον λόγο στη Βίκυ Σταυροπούλου για να κάνει την κριτική της, εκείνη επέλεξε να ξεκινήσει σχολιάζοντας το νέο προεδρικό Διάταγμα γύρω από τα πτυχία των δραματικών σχολών.

Η ηθοποιός είπε με καυστικό τρόπο, ότι νιώθει άσχημα και ποια είναι αυτή που θα ασχοληθεί με τα όσα νομοθετεί το διάταγμα της Ελλάδος και μαζί της συμφώνησε και Σταμάτης Φασουλής, λέγοντας ότι είναι ανειδίκευτοι εργάτες και πως τόσα χρόνια δεν ξέρουν να δουλεύουν. Στην συνέχεια, η Βίκυ Σταυροπούλου ολοκλήρωσε λέγοντας ότι είναι γιορτινές μέρες και να μην τις μαυρίζουν με "μικρότητες".

«Τώρα ρε Νίκο νιώθω λίγο αμήχανα, γιατί σκέφτομαι: ποια είμαι εγώ που θα κρίνω; Γιατί με το καινούργιο Διάταγμα είμαι μία απλή απόφοιτη Λυκείου. Αλλά τέλος πάντων… θα δικαιολογήσω το μεροκάματο» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Όλοι εμείς είμαστε ανειδίκευτοι εργάτες από προχθές» σχολίασε από την πλευρά του ο Σταμάτης Φασουλής.

«Επειδή είναι γιορτινές μέρες, ας μην τις μαυρίζουμε με τέτοια γεγονότα» πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου και προχώρησε στην κριτική της για το διαγωνιζόμενο ζευγάρι.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το νέο προεδρικό Διάταγμα και το Υπουργείο Πολιτισμού, τα πτυχία των δραματικών σχολών εξισώνονται πια με τα απολυτήρια Λυκείου. Για τη συγκεκριμένη απόφαση τοποθετήθηκε και η Ελένη Ράντου.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης κέρδισε δώρο από τον Κοκλώνη

Σε μία από τις κλασσικές κληρώσεις του Κοκλώνη, το Σάββατο 24/12 είδαμε να κερδίσει δώρο ένα πρόσωπο, που δεν το περιμέναμε με τίποτα...

«Ααααα, ο Φίλιππος της Κατερίνας κέρδισε! Δεν υπάρχει καλέ! Φίλιππος Τσαγκρίδης. Μια ισιωτική για την KatKen!» είπε έκπληκτος ο Νίκος Κοκλώνης.

Αυτοί είναι οι παίκτες που πέρασαν στην τελική φάση

Μετά από μήνες διασκέδασης, τα περιθώρια στενεύουν και έτσι από το Just αποχώρησαν ο Ιωάννης Μελισσανίδης με τη Μελίνα Μακρή και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη.