«Με είχε πληγώσει και...» - Το άγνωστο περιστατικό που συγκλόνισε τη Ρένα Μόρφη και δεν το ήξερε κανείς

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Mια νέα και άκρως ειλικρινή συνέντευξη παραχώρησε η Ρένα Μόρφη στο περιοδικό Gala μιλώντας πολύ ανοιχτά για προσωπικά ζητήματα αλλά και για το πολύ ιδιαίτερο θέμα της μητρότητας.

Η τραγουδίστρια, την οποία απολαύσαμε παράλληλα με μεγάλη επιτυχία στο ρόλο της παρουσιάστριας έχει αποφασίσει, πως αφενός είναι δημόσιο πρόσωπο και η ζωή της απασχολεί αφετέρου όμως δε θέλει να διαρρέουν τα πάντα για εκείνη.

Η περίοδος της εγκυμοσύνης της λοιπόν ήταν κάτι πολύ προσωπικό και κάτι, που ιδανικά θα ήθελε να ανακοίνωνε από μόνη της στο κοινό (δείτε εδώ τον κούκλο σύζυγό της).

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όμως, μιας και αυτό είναι ένα από τα τιμήματα της δημοσιότητας, ωστόσο όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια βρήκε τον τρόπο και το διαχειρίστηκε.

Οι δηλώσεις της Ρένας Μόρφη για τη μητρότητα

Έγινες μητέρα και δεν το πήρε κανείς είδηση.

Είδες; Άμα θέλεις, γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι η είδηση της εγκυμοσύνης είχε διαρρεύσει και ήταν κάτι που με είχε πληγώσει γιατί και για ιατρικούς λόγους ήταν πολύ νωρίς. Για να είμαι ειλικρινής, όταν κυκλοφόρησε η είδηση στα social media επικοινώνησα με πολλούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές στην τηλεόραση ζητώντας να προστατεύσουν αυτή την πληροφορία. Δεν υπήρξε ένας που να αρνήθηκε. Και τους ευχαριστώ γι’ αυτό.

Είσαι σεμνή; Ταπεινή; Κρυψίνους;

Δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρει κανέναν στ’ αλήθεια το αν έχω παιδί, αν είμαι παντρεμένη, αν έχω χωρίσει. Δεν είμαι η μοναδική γυναίκα που έχει παιδάκι. Δεν αισθάνομαι ξεχωριστή. Σε σχέση με την εγκυμοσύνη, ο βασικός λόγος ήταν ότι δεν ήταν κάτι που αφορούσε μόνο εμένα. Δεν πήγα να φτιάξω τα νύχια μου για να τα δείξω στο Instagram. Αφορά και μια άλλη ζωή, έναν άλλο άνθρωπο την άδεια του οποίου δεν έχω και άρα δεν μπορώ να τον εκθέτω παρά τη θέλησή του.

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση, ειδικά σε μια περίοδο όπου πολλοί μεταχειρίζονται τα μωρά ως αξεσουάρ.

Καθένας διαχειρίζεται την προσωπική του ζωή με τον τρόπο που κρίνει σωστό. Δεν κρίνω τον διπλανό που μπορεί να βγάλει φωτογραφία το μωρό του. Απλώς δεν θα ήθελα μια μέρα η κόρη μου να γυρίσει και να μου πει «από πού κι ως πού με πρόβαλλες;».

undefined

Εσωτερική φωτογραφία: Ρένα Μόρφη - Instagram