Στην αγκαλιά του Ματέο με κολλητή μίντι φούστα - Έτσι περνάει η Μενεγάκη την ημέρα των Χριστουγέννων

Πιο ανέμελη από ποτέ η παρουσιάστρια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη όσο αγαπάει να είναι μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας άλλο τόσο αγαπάει να περνάει ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά τους.

Η παρουσιάστρια εν όψει των Χριστουγέννων έχει σταματήσει την εκπομπή της στο Mega, αφού είχε περιγράψει μάλιστα αναλυτικά στο κοινό της όσα είχε προγραμματίσει να κάνει στις γιορτές (δείτε εδώ την μικρή Μαρίνα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο).

«Χριστούγεννα θα κάνω και με τα τέσσερα παιδιά. Πρωτοχρονιά δεν θα είμαστε εδώ. Θα ταξιδέψουμε γιατί και εμείς τότε θα έχουμε διακοπές», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη τονίζοντας πως θα είναι μαζί της τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της.

Έτσι και έκανε εν τέλει η Ελένη, αφού μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε την Κυριακή (25/12) ανήμερα των Χριστουγέννων ευχήθηκε σε όλους τους φίλους της χρόνια πολλά μέσα από την αγκαλιά του καλού της.

Δεν ξέρουμε τι σκοπεύει να κάνει στο υπόλοιπο της ημέρας, καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι πάρα πολύ καλές και αυτό αποτυπώνεται από τα ελαφριά ρούχα, που επέλεξε η Ελένη.

Σε κάθε περίπτωση και η συνέχεια της ημέρας της θα είναι κάπου όμορφα με την οικογένεια, αφού έχει ξαναπεί πως στις γιορτές βρίσκουν την ευκαιρία να μονιάζουν με τις γιαγιάδες του σπιτιού.

«Το βλέπω από τον Μάκη και την οικογένειά του αυτό. Όταν κόβουμε πίτες, δεν κόβουμε μία, μία είναι για εμάς και τα παιδιά που υπάρχει και ο τσακωμός ποιος θα το κερδίσει (το φλουρί), η άλλη είναι με τους γονείς μας και τα αδέρφια μας κλπ, εκείνοι κόβουν πάντα και ένα κομμάτι για τη δουλειά. Εγώ αυτό δεν το ήξερα», είχε πει σε άλλη εκπομπή της η παρουσιάστρια.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για τα Χριστούγεννα

«Χριστούγεννα με 20 βαθμούς», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Μενεγάκη Ματέο