Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους στα Μελίσσια

Η ανάρτηση στο instagram

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @elenimenegaki)
(instagram / @elenimenegaki)

Έχουν μείνει μόνο μερικές ώρες για να έρθει η ημέρα των Χριστουγέννων και τα social media, έχουν "πνιγεί" με φωτογραφίες από όλους τους διάσημους της ελληνικής showbiz, όπως η Κάτια Ζυγούλη (δείτε εδώ το χριστουγεννιάτι βίντεο της) που βρίσκονται μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Μέσα σε αυτούς είναι και η Ελένη Μενεγάκη, που ανάρτησε πριν από λίγα λεπτά την πρώτη της φωτογραφία με την μικρή της κόρη, μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο σπίτι τους στα Μελίσσια. Να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια, στόλισε με την οικογένεια της πριν από λίγες μέρες.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει πριν αρκετό καιρό στην εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, πως δεν ήθελε να στολίσει από νωρίς το δέντρο και το σπίτι της για τα Χριστούγεννα, διότι ο καιρός ήταν ακόμα πολύ καλός και ηλιόλουστος.

Τώρα, όμως, που "έπιασαν" τα κρύα και τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά από ποτέ, η ίδια θέλησε να κάνει αυτό το βήμα και να αλλάξει εντελώς την ατμόσφαιρα του σπιτιού που ζει με όλη της την οικογένεια, καθώς και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο (δείτε εδώ ποιο είναι το μήνυμα που του στέλνει συνεχώς).

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, λοιπόν, εκείνη και ο καλός της κατέβασαν το δέντρο τους και άρχισαν να τοποθετούν τα στολίδια πάνω σε αυτό. Πρώτα, όμως, έπρεπε να βάλουν τα λαμπάκια τους και αυτό έκαναν μαζί. Ανέβηκαν ψηλά ψηλά στις καρέκλες και φώτισαν τον χώρο τους. Τα τρυφερά στιγμιότυπα τα μοιράστηκαν μέσα από το Instagram τους και οι εικόνες αυτές συγκέντρωσαν πληθώρα σχολίων.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με την κόρη της

Πριν από λίγο, λοιπόν, (24/12) η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανάρτησε μια δημοσίευση με την αγαπημένη της και μικρότερη από τα υπόλοιπα παιδιά της, Μαρίνα μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και να ανταλλάζουν μια στοργική και γεμάτη αγάπη αγκαλιά.