Ήταν μαζί και το 2013 - Απρόσμενη επανασύνδεση για αγαπημένο ζευγάρι

Ποιοι είναι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ήταν μαζί και το 2013 - Απρόσμενη επανασύνδεση για αγαπημένο ζευγάρι

Ένα νέο και συνάμα παλιό ζευγάρι την showbiz, ξανα ήρθε μπροστά στα φώτα την δημοσιότητας με την απόφαση τους να αναζοπυρώσουν ξανά τον έρωτα τους. Ένα βίντεο από την συναυλία του ενός, ήταν το κίνητρο για να συζητηθεί αυτή η επανασύνδεση, που πριν από λίγο καιρό είχε προκαλέσει "σάλο".

Το ζευγάρι, πρόσφατα χώρισε με τους πρώην συντρόφους τους και δημοσίευσαν το ακόλουθο βίντεο από τον προσωπικό λογαριασμό του κοριτσιού να χορεύει ξέφρενα, κάτι που είχε να κάνει απ' όταν ήταν μαζί.

Αυτό είναι το ζεγάρι που επανασυνδέθηκε

Ο λόγος για... την Κένταλ Τζένερ και τον Χάρι Στάιλς. Ένα βίντεο με την Κένταλ Τζένερ να διασκεδάζει στη συναυλία του Χάρι Στάιλς, καθώς και ο «ταυτόχρονος» σχεδόν χωρισμός και των δύο, φουντώνουν τις φήμες που θέλουν το πρώην ζευγάρι να είναι ξανά μαζί, όπως είχε γίνει με το κοινό των δύο celebrities, να δινουν πόνο στα social media με τα σχόλια τους (δείτε εδώ τι έγραψαν).

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες στο TikTok δείχνει την Κένταλ Τζένερ να χορεύει ξέφρενα σε μια πρόσφατη συναυλία του τραγουδιστή, πράγμα που έχει να κάνει από την περίοδο που ήταν μαζί.

Οι θαυμαστές του πρώην ζευγαριού έχουν ενθουσιαστεί με το ενδεχόμενο να είναι και πάλι μαζί, καθώς αυτή την περίοδο είναι και οι δύο ελεύθεροι. Μάλιστα και οι δύο χώρισαν την ίδια στιγμή από τους πρώην συντρόφους τους, γεγονός που επιβεβαιώνει το ενδεχόμενο πως ίσως δεν πρόκειται για απλή σύμπτωση.

O 28χρονος τραγουδιστής χώρισε πριν από μερικές ημέρες την 38χρονη σκηνοθέτιδα, Ολίβια Γουάιλντ, με την οποία διατηρούσε σχέση τα τελευταία δύο χρόνια. Πηγές από το περιβάλλον τους έκαναν λόγο για μια κοινή απόφαση, ενώ τονίζουν πως οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι. Εντελώς συμπτωματικά, την ίδια στιγμή και η 27χρονη Κένταλ Ντέβιν Μπούκερ, ισχυριζόμενη πως τα φορτωμένα τους προγράμματα δεν τους επέτρεπαν να βρίσκονται και να διατηρήσουν τη σχέση τους σε καλό επίπεδο.

Harry Styles και Kendall Jenner σε κοινή τους εμφάνιση

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον της Κένταλ Τζένερ αναφέρει στη Sun πως «ο Χάρι κι η Κένταλ έμειναν σε επαφή από το 2010, ποτέ δεν σταμάτησαν να μιλάνε. Τώρα που είναι και οι δύο χωρισμένοι, έχουν την ευκαιρία να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλο. Η Κένταλ είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που κατανοούν το επίπεδο της φήμης του Χάρι και είναι η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει ακόμα και τις δύσκολες στιγμές».

Η ίδια πηγή αναφέρει ωστόσο, πως κανείς από τους δύο δεν έχει σκοπό να κάνει κάποια βιαστική κίνηση. «Υπάρχουν πολλά πρακτικά προβλήματα μετά από τόσα χρόνια που είναι χώρια και τα προγράμματά τους δεν βοηθούν. Ωστόσο, μπορεί να προχωρήσουν αργά ή να αφιερωθούν ο ένας στον άλλο την περίοδο των διακοπών», αναφέρει.

Το ζευγάρι είχε συνδεθεί για πρώτη φορά ερωτικά το 2013 και ήταν μαζί μέχρι το 2019, κάνοντας Τζένερ χώρισε από τον σύντροφό της και σταρ του NBA, ωστόσο μερικά «διαλείμματα» στη σχέση τους.

Η Κένταλ Τζένερ σε έξοδο της

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: instagram / @kendalljenner)