«Πρώτα απ’ όλα να είναι...» - Το συγκινητικό μήνυμα του Νίκου Ευαγγελάτου στην Ρούλα Κορομηλά

Σε τι αναφέρονταν;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Πρώτα απ’ όλα να είναι...» - Το συγκινητικό μήνυμα του Νίκου Ευαγγελάτου στην Ρούλα Κορομηλά

Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων και μέρα Σάββατο (24/12) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» με αφορμή την εορταστική μέρα, προβλήθηκαν διάφορες γιορτινές ευχές, από ανθρώπους της τηλεόρασης. Ένας από αυτούς ήταν και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ο παρουσιαστής του Mega, που πριν από λίγο καιρό ήρθαν στην δημοσιότητα κάποιες σπάνιες φωογραφίες του (δείτε εδώ με τι σχετίζεται) μίλησε και ευχήθηκε σε όλον τον κόσμο για τις μέρες, που διανύουμε.

Το συγκινητικό μήνυμα του Νίκου Ευαγγελάτου στην Ρούλα Κορομηλά

Το δικό του εορταστικό μήνυμα στη Ρούλα Κορομηλά θέλησε να στείλει ο Νίκος Ευαγγελάτος μέσα από τον αέρα του «Σπίτι με το MEGA».

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ευαγγελάτος από το στούντιο του έστειλε τις ευχές του στη Ρούλα Κορομηλά για τις φετινές γιορτές αποκαλύπτοντας μάλιστα τι είναι για εκείνον τα Χριστούγεννα, μια εξομολόγηση άκρως συγκινητική, διότι τον ίδιο δεν τον έχουμε συνηθίσει να μιλά έτσι. Να υπενθυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος έχει την δική του ενημερωτική εκπομπή που, ασχολείται κυρίως με τα θέματα της επικαιρότητας.

«Καλησπέρα σας. Καλησπέρα Ρούλα, καλησπέρα σε όλους τους προσκεκλημένους. Πρώτα απ’ όλα να είναι καλές οι γιορτές που περνάμε και να είναι καλή η χρονιά που έρχεται. Με τα χρόνια λίγο τα πράγματα αλλάζουν, αλλάζουν και αυτά που ζούμε και περνάμε στη γιορτινή περίοδο» ανέφερε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του MEGA.

«Έτσι, λοιπόν, για μένα είναι μια μεγάλη χαρά αυτές οι μέρες σπάνια πια να είναι εδώ τα παιδιά μου και να ‘ναι όλη η οικογένειά μου ξανά εδώ. Επειδή τα δύο από τα τρία μου παιδιά ζουν στο εξωτερικό, Χριστούγεννα πια για μένα δεν είναι τα δώρα ή τα φωτάκια. Είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό: είναι να δω τα ξενάκια μου, αυτά που είναι μακριά και πάντα με πολλή συγκίνηση και ανυπομονησία περιμένω και εγώ και η Τατιάνα» εξομολογείται

«Να έχουμε όλοι τέτοιες ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, γλυκές και ζεστές γιορτές. Μια υπέροχη χρονιά το 2023» έκλεισε το μήνυμά του ευχόμενος ο Νίκος Ευαγγελάτος.