Κρίσιμες ώρες για τον Πελέ - Το συγκλονιστικό βίντεο με τις εγγονές του μέσα από το νοσοκομείο

Σημαντικές εξελίξεις με την υγεία του μεγάλου μύθου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κρίσιμες ώρες για τον Πελέ - Το συγκλονιστικό βίντεο με τις εγγονές του μέσα από το νοσοκομείο

Μεγάλη αγωνία επικρατεί τις τελευταίες ώρες για την υγεία του θρύλου του ποδοσφαίρου Πελέ, καθώς ο ποδοσφαιριστής διακομίσθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με καρδιακή ανεπάρκεια, αφού η χημειοθεραπεία δεν αποδίδει τα αναμενόμενα αποτελέσματα (δείτε εδώ την πρόσφατη ανακοίνωση του νοσοκομείου).

Η υγεία του, άλλωστε, είναι επιβαρυμένη τα τελευταία χρόνια αφού έχει διάφορα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει. Ένα από αυτά το αντιμετωπίζει με χημειοθεραπεία αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Πελέ να έχει εισαχθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο με καρδιακή ανεπάρκεια και με το σώμα του να έχει προηστεί, με το νοσοκομείο «Αϊνστάιν» του Σάολο Πάολο να μην έχει προχωρήσει προς το παρόν σε κάποια επίσημη ενημέρωση για το θέμα.

Το έκανε, όμως, η κόρη του Πελέ, η οποία θέλησε να καθησυχάσει τους πάντες, λέγοντας πως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Το αντίθετο, δηλαδή, από αυτό που αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Η εξέλιξη της υγείας του Πελέ

Και ενώ η κατάσταση της υγείας του διακεκριμένου παγκοσμίως ποδοσφαιριστή είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανάρτηση του για την νίκη της Αργεντινής στο φετινό Μουντιάλ.

«Σήμερα το ποδόσφαιρο συνέχισε να αφηγείται την ιστορία του, όπως πάντα, με ένα συναρπαστικό τρόπο, με τον Μέσι να κατακτά το πρώτο Μουντιάλ του, όπως άξιζε στην πορεία του. Αγαπητέ φίλε μου Εμπαπέ, πέτυχες τέσσερα γκολ σε έναν τελικό...

Τι δώρο ήταν να παρακολουθούμε αυτό το θέαμα για το μέλλον του αθλήματός μας. Και δεν θα παραλείψω να συγχαρώ το Μαρόκο για την απίθανη πορεία του. Είναι σπουδαίο να βλέπουμε την Αφρική να λάμπει. Συγχαρητήρια Αργεντινή. Σίγουρα ο Ντιέγκο χαμογελάει τώρα», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Πελέ.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της υγείας του 82χρονου βλέπουμε μέσα από ένα βίντεο, που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, πως η υγεία του είναι ακόμα κρίσιμη.

TAGS