Χαρές για τον Νίκο Κοκλωνη - το βίντεο με το μωρό

Τι σχέση έχει;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χαρές για τον Νίκο Κοκλωνη - το βίντεο με το μωρό

Το μεσημέρι του Σαββάτου 24/12 πριν τον μεγάλο ημιτελικό του «J2US» που ξεκίνησε πολύ δυναμικά με τον Νίκο Κοκλώνη να τραγουδά μια δική του επιτυχία (δείτε εδώ ποια), ο παρουσιαστής έκανε μια ανάρτηση στο instagram, παρουισάζοντας έναν ξεχωριστό άνθρωπο για αυτόν.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης πριν φτάσει στο στούντιο του Alpha, για το καθιερωμένο Σαββατιάτικο live, του έτυχε κάτι. Ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του, είχε ο Νίκος Κοκλώνης λίγο πριν τον ημιτελικό του J2US και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Νίκος Κοκλώνης, λοιπόν, φαίνεται πως δεν πτοήθηκε καθόλου από το απρόοπτο που συνέβη. Ο ίδιος κατέβηκε από τα αμάξι, έδειξε στους ακολούθους το σκασμένο λάστιχο και μαζί με την καλή του φίλη, Πηγή Δεβετζή, τραγούδησαν το νέο του κομμάτι «Έχω μάτι», καθώς φαίνεται πως κάποιος τον μάτιασε λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του J2US.

Δείτε εδώ στιγμιότυπο από το Instagram του Νίκου Κοκλώνη:

Νικος Κοκλώνης και Ατύχημα

Το «γούρι» του Νίκου Κοκλώνη και το μωρό

Ο Νίκος Κοκλώνης λατρεύει τα Χριστούγεννα και φυσικά πάντοτε φροντίζει να μας το δείχνει με τον πιο όμορφο τρόπο. Από το πρωί του Σαββάτου, 24 Δεκεμβρίου 2022, παραμονή των Χριστουγέννων, ο παρουσιάστης ανέβασε μερικά stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να λέει τις ευχές του στους διαδικτυακούς του φίλους, ενώ στην αγκαλιά του κρατούσε ένα πανέμορφο μωράκι.

Πρόκειται για την μικρή Μαρία, που ο Νίκος Κοκλώνης μας είχε συστήσει μέσα από ένα από τα προηγούμενα live show του J2US και μάλιστα είχε πει ότι είναι ηθοποιός από κούνια. Πολύ πιο συγκεκριμένα, αυτό το μωρό, η μικρή Μαρία, θα είναι εκείνο που θα παίζει το παιδάκι της Σμαράγδας Καρύδη στη νέα σειρά, παραγωγής Barking Well που θα βγει τον Φεβρουάριο στη μικρή οθόνη με συμπρωταγωνιστή της τον Νίκο Κουρή.

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν την άφησε στιγμή από την αγκαλιά του, με την μικρούλα να το απολαμβάνει!