J2US: Το θεαματικό ξεκίνημα με το τραγούδι του Nίκου Κοκλώνη - Η αλλάγη του πλατό

Αλά...Χριστουγεννιάτικα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
J2US: Το θεαματικό ξεκίνημα με το τραγούδι του Nίκου Κοκλώνη - Η αλλάγη του πλατό

Το απόγευμα του Σαββάτου (24/12) η ψυχαγωγική εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη, «J2US» ξεκίνησε με έναν πιο... Χριστουγεννιάτικο τρόπο. Ο παρουσιαστής του Show, που την προηγούμενη φορά έγινε έξαλλος με την οχλαγογία που υπήρχε (δείτε εδώ τι είπε) ξεκίνησε με το τραγούδι «Γούτσου - Γούτσου».

Μπορεί να είναι παραμονή Χριστουγέννων, αλλά οι παραγωγοί και οι συντελεστές του Show από την συχνότητα του Alpha, ήταν εκεί για άλλη μια ξεχωριστή μέρα, με γιορτινές νότες.

Το δυναμικό ξεκίνημα του JU2S με τον Νίκο Κοκλώνη

Στο αποψινό επεισόδιο του Alpha, ο Νίκος Κοκλώνη ξεκίνησε δυναμικά και έδωσε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας με το τραγούδι του «Γούτσου - Γούτσου».

Στην συνέχεια, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, παρά την γιορτινή μέρα, που οι περισσότεροι θα βρισκόταν με τις οικογένειες τους.

Ακόμη, στο πλατό της εκπομπής βρισκόταν και οι τρείς παραδοσιακοί συλλόγοι, από τον Πόντο, την Κρήτη και την Θράκη, που με την σειρά τους είπαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Το ξεκινημα του J2us

Να υπενθυμίσουμε το ατύχημα που ατύχημα που είχε ο Νίκος Κοκλώνης με το αυτοκίνητου, λίγο πριν τον ημιτελικό του J2US και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Νίκος Κοκλώνης, λοιπόν, φαίνεται πως δεν πτοήθηκε καθόλου από το απρόοπτο που συνέβη. Ο ίδιος κατέβηκε από τα αμάξι, έδειξε στους ακολούθους το σκασμένο λάστιχο και μαζί με την καλή του φίλη, Πηγή Δεβετζή, τραγούδησαν το νέο του κομμάτι «Έχω μάτι», καθώς φαίνεται πως κάποιος τον μάτιασε λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του J2US.

Δείτε εδώ στιγμιότυπο από το Instagram του Νίκου Κοκλώνη:

Νικος Κοκλώνης και Ατύχημα