Ελεονώρα Μελέτη: Ο Άγιος Βασίλης «εισέβαλε» στο σπίτι της

Το βίντεο που ανάρτησε στα social

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Ο Άγιος Βασίλης «εισέβαλε» στο σπίτι της

Το πρωί της Κυριακής 25/12, όπως γνωρίζουν οι μικροί μας φίλοι έρχεται ο Άγιος Βασίλης και μαε δίνει τα δώρα, που ήμασταν καλά παιδιά όλη την χρονιά, που πέρασε. Έτσι και η Ελεονώρα Μελέτη, που έχει τρελή αδυναμία στο παιδί της (δείτε εδώ φωτογραφίες τους) της έκανε αυτό το "δώρο" και ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκ το σπίτι τους.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega, έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και φαινόταν ξεκάθαρα η "εισβολή" του Άγιου Βασίλη στο σπίτι τους.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την χριστουγεννιάτικη έκπληξη στην κόρη της

Το σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Άγιος Βασίλης προκειμένου να φέρει το δώρο της κόρης τους Αλεξάνδρας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram η μικρή Αλεξάνδρα πέφτει στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη με ένα χαμόγελο μέχρι πίσω και αφού ανοίγει το δώρο της, του κάνει ακόμη μια ζεστή αγκαλιά λίγο πριν εκείνον αποχωρήσει και την αφήσει να χαρεί το δώρο που της έφερε. Στη λεζάντα αυτού του βίντεο η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται εμφανώς συγκινημένη και χαρούμενη, πως ως παιδάκι δεν πίστευε στον Άγιο Βασίλη ωστόσο, πλέον έχει αρχίσει να πιστεύει στη μαγεία του και την αθώα φαντασία των παιδιών, που την χρειάζονται.

«Όπως κάθε χρόνο έτσι κ φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε κ έφερε τα δώρα του! Έφερε αυτό ακριβώς που ζήτησε η Αλεξάνδρα στο γράμμα που έστειλε… Τον είδε, τον αγκάλιασε κ έζησε τη μαγεία. Δεν πίστευα στον άγιο Βασίλη όταν ήμουν μικρή. Ίσως γι΄ αυτό σήμερα , στα 44 , πιάνω τον εαυτό μου να τον περιμένει με αγωνία κ στεναχωριέμαι όταν σκέφτομαι πως η Αλεξάνδρα κάποια στιγμή θα μεγαλώσει κ εκείνος δεν έχει λόγο πια να έρχεται…» έγραψε η παρουσιάστρια.