Εβελίνα Παπούλια: Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευε με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου και τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Οι πρωταγωνιστές του "Γη της Ελιάς"

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @evelina_papoulia_official)
(instagram / @evelina_papoulia_official)

Ανήμερα των Χριστουγέννων, όλοι οι προσωπικοί λογαριασμοί των διασήμων καλλιτεχνών και ηθοποιών, της ελληνικής Showbiz εχουν πλημμυρίσει με χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες από οικογενειακά τραπέζια και γενικά αναρτήσεις από τις γιορτινές μέρες, όπως ας πούμε "εισβολή" που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη στο σπίτι της (δείτε εδώ από ποιον).

Μέσα σε αυτούς είναι και η Εβελίνα Παπούλια, που για χάρη των εορτών έκανε μια αν μη τι άλλω τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τρυφερή ανάρτηση της Εβελίνας Παπούλια με την Αφροδίτη Λιαντού και τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Η Εβελίνα Παπούλια πόσταρε μια αποκαλυπτική φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και μας άρεσε πολύ.

Οι φήμες ότι η κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, που πρωταγωνιστεί στη "Γη της ελιάς", διατηρεί σχέση με τον τηλεοπτική Αλέξη της ίδιας σειράς, κατά κόσμον Αλέξανδρο Σκουρλέτη δείχνουν να επιβαιώνονται. Οι δυο ηθοποιοί που έγιναν ευρέως γνωστοί από τη Γη της Ελιάς, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις κάνουν μαζί γιορτές και δείχνουν να περνούν φανταστικά.

«Και δεν είμαστε όλα τα ξαδέλφια ούτε όλοι οι αγαπημένοι μας φίλοι… γιατί και οι φίλοι οικογένεια είναι!!Λείπουν αρκετοί!! Χρόνια πολλά σε όλους εσάς από εμάς….

Και σας ευχόμαστε οικογενειακές στιγμές με αγάπη χαρά γλέντια ευτυχία και υγεία ❤️ Του χρόνου όλοι μαζί!! ???????? @ino_s11 @mais10club @aphrodite_liantou @alexandros_skourletis @sophia_pilidou», έγραψε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

Το οικογενειακό τραπέζι της Εβελίνας Παπούλια