«Υπέφερα πραγματικά από αυτή την...» - Η αποκαλυπτική δήλωση της Φωτεινής Ντεμίρη

Μίλησε για πρώτη φορά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Υπέφερα πραγματικά από αυτή την...» - Η αποκαλυπτική δήλωση της Φωτεινής Ντεμίρη

Η Φωτεινή Ντεμίρη, που πριν από λίγους μήνες είχε κάνει μια σπάνια αποκάλυψη για τον γάμο της (δείτε την εδώ) μίλησε εκ' νέου σε ένα περιοδικό και αναφέρθηκε στην αρρώστια που την ταλαιπωρεί εδώ και λίγο καιρό.

Την ηθοποιό, την απολαμβάναμε στο παρελθόν σε καθημερινή βάση στον ΑΝΤ1 και την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, «Καφέ της Χαράς».

Η αποκαλυψη της Φωτεινής Ντεμίρη για την "αρρώστια" που αντιμετώπιζε

Η Φωτεινή Ντεμίρη έδωσε συνέντευξη στον τύπο και αναφέρθηκε και στο άγχος που κατάφερε να το καταπολεμήσει. Η λατρεμένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στην περίπτωση του εάν θα απομακρύνονταν από την τέχνη της και φυσικά απάντησε πως όταν ήταν πιο νέα ίσως, αλλά τώρα θα μπορούσε και με ευκολία να φύγει από την υποκριτική, διότι θα μπορεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να έχει σχέση με το θέατρο.

Επιπλέον, έκανε λόγο και για τα μειονεκτήματα της, σχετικά με το πέρασμα του χρόνου και τότε μίλησε για την "αρρώστια" που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό.

Έχετε φανταστεί τη ζωή σας μακριά από την τέχνη σας; Έχετε σκεφτεί την ημερομηνία λήξης;

Έτσι κι αλλιώς δεν το βλέπω τόσο μελοδραματικά το πότε θα λήξει η σχέση μου με τη δουλειά μου. Έχω συνειδητοποιήσει τώρα που μεγάλωσα ότι ναι μπορώ να ζήσω και μακριά από τη δουλειά μου. Με έναν τρόπο πάντα θα έχω σύνδεση με τη δουλειά μου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι γιατί το θέατρο και η δουλειά μου είναι κομμάτι του εαυτού μου. Δεν μπορώ να έχω μεγάλη απόσταση από αυτό.

Ποια είναι τα μειονεκτήματά σας που καταφέρατε να πολεμήσετε στο πέρασμα του χρόνου;

Η ανασφάλεια μου η μεγάλη που κατάφερα σιγά σιγά και τη δούλεψα μέσα από τη δουλειά μου. Το άγχος μου το μετρίασα γιατί υπέφερα πραγματικά από αυτή την αρρώστια. Ανοίχτηκα περισσότερο και κατάφερα να επικοινωνώ με τους ανθρώπους. Το τελευταίο το πέτυχα και λόγω ηλικίας.