Μαρία Τζομπανάκη: Χριστούγεννα με τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη νύφη της

Η ανάρτηση της στο instagram

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαρία Τζομπανάκη: Χριστούγεννα με τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη νύφη της

Η Μαρία Τζομπανάκη, που πριν από λίγες μέρες έκανε μια σπάνια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τον τότε ανήλικο γιό της, Ορφέα Αυγουστίδη (δείτε εδώ την φωτογραφία) ανήμερα των Χριστουγέννων βρίσκεται στο σπίτι της με την οικογένεια της.

Η ηθοποιός, που την απολαμβάνουμε στην φετινή τηλεοπτική σεζόν, στην συχνότητα του Alpha και την καθημερινή σειρά, «Σασμός» είναι ευγνώμων που έχει κοντά της τον γιό και την νύφη της, να περνούν μαζί αυτές τις γιορτινές μέρες.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρίας Τζομπανάκη με τον Ορφέα Αυγουστίδη και την νύφη της

Η Μαρία Τζομπανάκη περνάει φανταστικά φέτος στις γιορτές και δεν το κρύβει, φαίνεται και από το χαμόγελό της.

Η ίδια, ανήμερα των Χριστουγέννων μοιράστηκε μαζί μας μια υπέροχη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία την είδαμε να ποζάρει με τον γιο της και συμπρωταγωνιστή της στη σειρά Σασμός, Ορφέα Αυγουστίδη και με την νύφη της Γεωργία Κρασσά. Όλοι τους πόζαραν ευδιάθετοι στον φακό όμως την ανάρτηση έκανε η περήφανη μαμά και γιαγιά πλέον Μαρία Τζομπανάκη.

Στην λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η ηθοποιός έγραψε:«Η αγάπη είναι μαγική! Καλά Χριστούγεννα!!!!!»

Η Μαρία Τζομπανάκη με τον γιό και την νύφη της!

Η σπάνια φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη με τον γιο του, Αχιλλέα

Μπορεί να λέμε για την τρυφερή φωτογραφία της Μαρίας Τζομπανάκη με τον γιό της Ορφέα, αλλά να μην ξεχνάε την ακόμα πιο τρυφερή φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη με τον γιό του.

Την Παρασκευή 25/11, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία με την μικρή του αδυναμία, τον Αχιλλέα, κατά την οποία εκείνος ήταν χωμένος στην αγκαλιά του την ώρα που προχωρούσαν και τριγυρνούσαν στους δρόμους της Αθήνας.

«Αγκαλίτσες ….», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και οι ακόλουθοί του "έλιωσαν" με αυτό το θέαμα.

Ορφέας Αυγουστίδης παιδί