Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Αγκαλιά πριν από 32 χρόνια δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο - Σπάνια φωτογραφία της Τζομπανάκη με τον Αυγουστίδη

Αγνώριστοι!

Αγκαλιά πριν από 32 χρόνια δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο - Σπάνια φωτογραφία της Τζομπανάκη με τον Αυγουστίδη
NDP
News 24.12.2022 17:45
Από Ελένη Μήτση

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης αποτελούν ένα από τα σπάνια παραδείγματα μητέρας και γιου, που παίζουν μαζί στο ίδιο σίριαλ και παράλληλα είναι το ίδιο αγαπημένοι και στη ζωή.

Μέσα από την πολύ πετυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός η Καλλιόπη κα ο Αστέρης ενσαρκώνουν μια ιδιαίτερη οικογένεια στην Κρήτη, κάτι που σε ένα βαθμό τους είναι πολύ γνώριμο, αφού και η καταγωγή της ηθοποιού είναι από το ίδιο νησί.

Στην κανονική τους ζωή εκτός σίριαλ αποτελούν μια κανονική οικογένεια απολαμβάνοντας παράλληλα και το παιδάκι, που έχει φέρει στον κόσμο ο Ορφέας με τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά. Η Τζομπανάκη δε μπορεί λοιπόν παρά να είναι μια ευτυχισμένη γιαγιά, διατηρώντας μάλιστα πολύ καλές σχέσεις με τη νύφη της (δείτε εδώ την τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με το μωρό).

«Από την πρώτη στιγμή η κοπέλα του γιου μου μου φάνηκε πολύ οικεία. Κάτι που ήξερα, ένα υλικό που ίσως έχω και εγώ και το έχω δει στην οικογένεια μου. Ο τρόπος που ανατράφηκε η Γεωργία είναι ο τρόπος που ανάθρεψα και εγώ την οικογένεια μου. Έχει αρχές αυτό το κορίτσι. Είναι η κόρη μου τώρα! Γέννησα ένα παιδί αλλά έχω πολλά παιδιά βαφτιστήρια. Η Γεωργία είναι η κόρη που δεν είχα», είχε εξομολογηθεί η Μαρία Τζομπανάκη για τη νύφη της Γεωργία Κρασσά.

Τις ημέρες αυτές των γιορτών μιας και τα γυρίσματα του σίριαλ έχουν διακοπεί, Αυγουστίδης και Τζομπανάκη θα έχουν όλον το χρόνο να βρεθούν όλοι μαζί, με τον γιο του ηθοποιού να είναι λίγο πιο μεγάλος από εκείνον σε σχέση με τη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία από το 1990, που βγήκε στη δημοσιότητα.

Η φωτογραφία της Μαρίας Τζομπανάκη με τον Ορφέα Αυγουστίδη πριν από 32 χρόνια

«Η αγαπημένη σε όλους Μαρία Τζομπανάκη αγκαλιά με τον μονάκριβο γιό της Ορφέα Αυγουστίδη σε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία κάποια Χριστούγεννα την δεκαετία του 1990», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση στο instagram.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βλέπει από ψηλά όλη την πόλη - Το χλιδάτο σπίτι της Μαρίας Τζομπανάκη στην Αμερική με την ασύλληπτη θέα

Καμία σχέση με την Καλλιόπη του "Σασμού" - Το γλέντησε μέχρι τα μεσάνυχτα η Μαρία Τζομπανάκη σε κρητικό πανηγύρι

Share