Ορφέας Αυγουστίδης: Στην παραλία με τη γυναίκα και το γιο του μια ''ανάσα'' πριν την έναρξη του Σασμού

Το σπάνιο οικογενειακό τους στιγμιότυπο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ορφέας Αυγουστίδης: Στην παραλία με τη γυναίκα και το γιο του μια ''ανάσα'' πριν την έναρξη του Σασμού

Η νέα τηλεοπτική σεζόν μπορεί να είναι έτοιμη να αρχίσει σιγά σιγά, ωστόσο για κάποιους το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα γυρίσματα, αλλά και λίγες διακοπές. Έτσι και ο Ορφέας Αυγουστίδης που εργάζεται πυρετωδώς αυτή την περίοδο για το νέο κύκλο του Σασμού ξέκλεψε λίγο χρόνο για να βρεθεί στην παραλία με τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά αλλά και τον μικρό τους γιο και οι τρεις τους φωτογράφησαν ένα όμορφο καλοκαιρινό στιγμιότυπο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ηθοποιός παντρεύτηκε την αγαπημένη του μέσα στο καλοκαίρι στην Κρήτη σε ένα γάμο που τα είχε όλα από παράδοση, από τις φορεσιές του γαμπρού και της νύφης, μέχρι και το φαγητό αλλά και την ορχήστρα. Και μπορεί να έγινε χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, ωστόσο πολλοί διάσημοι συνάδελφοί του παραβρέθηκαν και φωτογραφήθηκαν με το ζευγάρι. Νονά μάλιστα του μικρού Κωνσταντίνου, μιας και επρόκειτο για γαμοβάφτιση ήταν μια πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός.

Η καλοκαιρινή φωτογραφία της οικογένειας Αυγουστίδη -Κρασσά

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση στο instagram απεικονίζονται τα χέρια του Ορφέα Αυγουστίδη, της Γεωργίας Κρασσά και του μικρού Αχιλλέα- Κωνσταντίνου να κρατούν από μια φέτα πεπόνι.

«Λένε ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν», γράφει ο ηθοποιός.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύζυγό του και το γιο τους

Η εξομολόγηση της Μαρίας Τζομπανάκη για τη νύφη της Γεωργία Κρασσά

Με αφορμή τον γάμο του γιού της το πρωί της Τρίτης 5/4, η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός αλλά και για τη νύφη της Γεωργία Κρασσά.

«Έχουμε γάμους! Δεν έχω ραφτεί ακόμα, όλα θα τρέξουν τελευταία στιγμή. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι που ήρθε το παιδί μας, ένας ήλιος στη ζωή μας. Η Γεωργία μας που είναι μια υπέροχη γυναίκα. Όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Για το που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, Αθήνα ή Κρήτη, είπε: «Ό,τι θέλει η νύφη και ο γαμπρός, εκείνοι αποφασίζουν».