«Δεν είναι σωστό να είσαι το... σε μια σχέση» - Το αποκρουστικό σχόλιο του Χρήστου Μάστορα

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν είναι σωστό να είσαι το... σε μια σχέση» - Το αποκρουστικό σχόλιο του Χρήστου Μάστορα

Την Κυριακή (25/12) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη του συγκροτήματος «Μέλισσες» και του Χρήστου Μάστορα. Ο frontman του συγκροτήματος, που στην προσωπική του ζωή είναι τέλεια (δείτε εδώ την σύντροφο του) αναφέρθηκε στην μουσική ομάδα που θα ήθελε να βρίσκεται κα όχι μόνο.

Ο Χρήστος Μάστορας απάντησε στην δημοσιογράφο του Alpha, στο ενδεχόμενο του να ήταν το τρίτο άτομο σε μια σχέση. Τι απάντηση έδωσε;

Το σχόλιο του Χρήστου Μάστορα για το "τρίτο" πρόσωπο σε μια σχέση

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και την Εβελίνα Νικόλιζα παραχώρησαν συνέντευξη οι Μέλισσες. Μεταξύ άλλων ο frontman του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας, απάντησε αν έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση.

Η απάντηση του ήταν αρνητική, διότι το θεωρεί λάθος. Επίσης, λάθος θεωρεί και το να είναι αυτός που θα βρίσκεται με δύο διαφορετικούς ανθρώπους, γιατί έτσι προδίδεις τον εαυτό και τους άλλους δύο, κάτι που σε κάνει ανάξιο εμπιστοσύνης.

Σχετικά με το εάν ηθελε να διαγράψει κάτι από το παρελθόν, είπε ότι πολλές είναι οι βραδιές που θα ήθελε να διαγράψει από την ζωή του, ολόκληρη. Επιπλεόν, ανέφερε ότι συμβαίνου αυτά και ότι δεν μετανιώνει που έγιεν κάνει κάποια "έντονα" πράγματα.

«Δεν είναι σωστό να είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση νομίζω. Πολλές φορές ούτε το δεύτερο» είπε αρχικά ο Χρήστος Μάστορας και συνέχισε: «Πολλές βραδιές θα ήθελα να διαγράψω από τη ζωή μου. Συμβαίνουν κι αυτά. Δε μου αρέσει αυτό που λένε, “δε μετανιώνω για τίποτα”. Μετανιώνω αλλά θα το ξανάκανα».