Στιγμές ευτυχίας για τον Χρήστο Μάστορα - Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Χρήστος Μάστορας
Instagram / Χρήστος Μάστορας

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας (δείτε εδώ την διαφορά της ηλικίας τους) έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα κοριτσάκια και το ένα από αυτά το έχει βαφτίσει ο Χρήστος Μάστορας. Λίγες ημέρες πριν, λοιπόν, ο τραγουδιστής βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού για να γιορτάσουν όλοι μαζί την ημέρα των γενεθλίων της μικρής Σοφίας.

Εκείνη έγινε τριών και ο πνευματικός της πατέρας δεν θα μπορούσε να λείπει. Έσβησαν τούρτα όλοι μαζί αγκαλιασμένοι και ο κουμπάρος των πρωταθλητών δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους, συνοδεύοντάς της από ένα κείμενο γεμάτο ευχές για την νεαρή κοπέλα.

Οι ευχές του Χρήστου Μάστορα στην βαφτιστήρα του

«4 Νοέμβρη... Χρόνια πολλά μικρή μου Σοφία! Ευχαριστούμε που φωτίζεις τις ζωές μας και που χωρίς να το γνωρίζεις μας κάνεις «Σοφ-ότερους». Τις ώρες που όλη η οικογένεια -της οποίας μέλος νιώθω κι εγώ- κάνει ένα κύκλο γύρω από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, τότε ακριβώς είναι και που νιώθει και τη μεγαλύτερη ευτυχία.

Τα παιδιά είναι το νόημα της ζωής, τα παιδιά είναι η ελπίδα, η αγνότητα και η πηγή ευτυχίας. Εύχομαι σε όλους να έχουν την τύχη να αναλάβουν την ευθύνη ενός νονού, ενός δασκάλου, ενός γονιού. Εύχομαι στη Σοφία να τα 100στίσει αρχικά και κάποτε να νιώσει κι εκείνη με τη σειρά της ο,τι νιώθω εγώ σε κάθε επίσκεψη στο Πετρουνέικο!», έγραψε.

Χρήστος Μάστορας Πατερούνιας Μιλλούση
Instagram / Χρήστος Μάστορας

Όλη η αλήθεια για την σχέση του τραγουδιστή με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα να είναι ζευγάρι, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει ανοιχτά, αλλά ούτε και διαψεύσει.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, μετά την λήξη της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Κυριακού, έχει αποφασίσει να μην μιλάει για την προσωπική της ζωή και να την κρατά για εκείνη και μόνο. Ωστόσο, το κοινό ταξίδι τους στη Χαλκιδική το καλοκαίρι ήταν αυτό που τους πρόδωσε.

Οι δυο τους βρέθηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Παλιούρι στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και από εκεί ανέβαζαν φωτογραφίες στα social media, ξεχωριστά. Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 7/10, η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα συνάντησε την Γαρυφαλλιά, η οποία όταν η δημοσιογράφος της ρώτησε για την σχέση της, απάντησε: «Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη»