Εκείνη είναι 38 ενώ εκείνος... - Η διαφορά ηλικίας της Βασιλικής Μιλλούση με τον Λευτέρη Πετρούνια

«Στην αρχή είχα αυτή τη σκέψη ότι είναι...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνη είναι 38 ενώ εκείνος... - Η διαφορά ηλικίας της Βασιλικής Μιλλούση με τον Λευτέρη Πετρούνια

Η Βασιλική Μιλλούση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά-δες και απόσπασμα αυτής παρουσιάστηκε στον αέρα του Happy Day. Η διάσημη πρωταθλήτρια μίλησε αναλυτικά για την σχέση της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, την γνωριμία τους, αλλά και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί (δείτε τους όλους μαζί να κάνουν γυμναστική).

Μάλιστα, υπήρξε άκρως αποκαλυπτική και ειλικρινής για τις πρώτες της σκέψεις όταν τον είδε για πρώτη φορά, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην διαφορά ηλικίας τους.

Η διαφορά ηλικίας του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση

«Με τον Λευτέρη έχουμε πέντε χρόνια διαφορά ηλικίας. Εγώ είμαι πιο μεγάλη. Στην αρχή είχα αυτή τη σκέψη ότι είναι μικρούλης και απλώς θα περάσουμε καλά. Μέχρι εκεί, δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα παραπάνω. Ήταν μικρός, εγώ ήμουν ώριμη γυναίκα. Με όμως διέψευσε πολύ. Εγώ είχα το θέμα από την αρχή, δεν τον έπαιρνα στα σοβαρά. Ο Λευτέρης είχε πει ότι θα με παντρευτεί. Ήταν σαν αυτό που είχα πει εγώ ότι θα γίνω Ολυμπιονίκης… Ακόμα μου το λέει», είπε χαρακτηριστικά.

Το συγκινητικό βίντεο για την επέτειο γάμου τους

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είναι σίγουρα ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν καταφέρει μαζί με τον πρωταθλητισμό να χτίσουν και μια πολύ όμορφη και δεμένη οικογένεια. Με αφορμή την επέτειο του θρησκευτικού τους γάμου, ανέβασαν στα social media ένα πολύ όμορφο βίντεο από την τελετή που έλαβε χώρα στο Γκολφ Γλυφάδας.

Το ζευγάρι μετρά παρ' όλα αυτά τέσσερα χρόνια γάμου, αφού είχαν παντρευτεί προηγουμένως και με πολιτικό, όταν η Βασιλική ήταν έγκυος στην μία από τις δύο κορούλες τους. Στην επέτειο τότε ο Έλληνας πρωταθλητής είχε κάνει μια πολύ όμορφη ανάρτηση για τη σύζυγό του που είναι στήριγμα δίπλα του σε όλα και ας πρέπει να φροντίζει και το σπίτι τους.

Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού έγινε πριν από ένα χρόνο στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο Γκολφ, παρουσία πολλών συγγενών και φίλων. Την τελετή ακολούθησε ένα ξέφρενο γλέντι στο οποίο τραγούδησαν οι καλοί φίλοι του ζευγαριού Ηλίας Μπόγδανος και Χρήστος Μάστορας και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.