Στα χνάρια του Πετρούνια και της Μιλλούση και οι κορούλες τους - Οι φωτογραφίες από το γυμναστήριο

Αν πάρουν από τους γονείς τότε θα δούμε μεγάλα πράγματα!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν έναν αξιοζήλευτο γάμο και μια υπέροχη οικογένεια. Παρά τις φορτωμένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις λόγω του πρωταθλητισμού αφιερώνουν πολύ χρόνο και στην ανατροφή των παιδιών τους και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν με συχνότητα μιλάνε από μόνες τους. Πρόσφατα ανέβασαν φωτογραφία με τις κορούλες τους στο γυμναστήριο όπου προπονούνται και όπως βλέπουμε οι μικρές μπαίνουν από μικρές στα χνάρια τους.

Έτσι και αλλιώς η μία εκ των δύο είναι τακτικός θαμώνας του προπονητηρίου. Όταν δεν δοκιμάζει κάποια άσκηση φροντίζει από κοινού με τη φυσικοθεραπεύτρια του μπαμπά της να τον φροντίζουν προκειμένου να γιάνουν όλοι οι τραυματισμοί.

Η αξιολάτρευτη φωτογραφία Πετρούνια - Μιλλούση από το γυμναστήριο με τις κόρες τους

Όπως βλέπετα και από τα χαμόγελα ικανοποίησης όλης της οικογένειας η πρώτη προπόνηση πήγε μάλλον πολύ καλά! Άραγε θα τις δούμε να ακολουθούν την ίδια καριέρα στο μέλλον;

Προπονούνται οι κόρες Πετρούνια και Μιλλούση

Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι που στεγάζουν την οικογένειά τους

Το σπίτι τους είναι κατάλληλα διαμορφωμένο προκειμένου οι δυο κορούλες τους να έχουν τον δικό τους χώρο. Να τονίσουμε πως ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μετακόμισαν στο συγκεκριμένο σπίτι πριν από δυο χρόνια.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω το σπίτι τους είναι αρκετά ευρύχωρο καθώς έχει ξύλινα πατώματα αλλά και τζάκι. Τα χρώματα, που κυριαρχούν κυρίς είναι το άσπρο το οποίο είναι σχεδόν σε όλο το σπίτι αλλά και το καφέ λόγω των επιπλων αλλά και του ξύλινου πατώματος. Ο μεγάλος γκρι καναπές "κλέβει" τις εντυπώσεις στο ευρύχωρο σαλόνι όπου η Βασιλική Μιλλούση κάνει συχνά διάφορες ασκήσεις γυμναστικής.