Στα βήματα του Λευτέρη Πετρούνια και η κορούλα του - Η τρυφερή φωτογραφία τους από το γυμναστήριο

Ζήλεψε τη δόξα του!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Στα βήματα του Λευτέρη Πετρούνια και η κορούλα του - Η τρυφερή φωτογραφία τους από το γυμναστήριο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτός από εξαιρετικός αθλητής είναι και ένας πολύ τρυφερός πατέρας, αφού δεν διστάζει λεπτό να εκφράζει την αγάπη του για τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την επίσης πρωταθλήτρια Βασιλική Μιλλούση. Η κορούλα τους από ότι φαίνεται φροντίζει από μικρή να μοιάσει στο μπαμπά και στη μαμά, αφού από όσο βλέπουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Έλληνας πρωταθλητής, η μικρή ζήλεψε και τη δική του δόξα αλλά και της φυσικοθεραπεύτριάς του.

Μιλούση και Πετρούνιας έχουν βρει ο ένας την ευτυχία στο πρόσωπο του άλλου, αφού εκτός από ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, δείχνουν την απαραίτητη κατανόηση στην σκληρή καθημερινότητα αφού και οι δυο τους έχουν υπάρξει πρωταθλητές. Ο ίδιος δεν παραλείπει να εκφράζεται με πολύ αγάπη για τη μητέρα των παιδιών του που είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα, παράλληλα με τον ρόλο της ως μαμά.

Στα βήματα του Λευτέρη Πετρούνια και η μικρή του κόρη

Όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες η μικρή βρέθηκε σε προπόνηση του πατέρα της και τον παρακολουθούσε με άγρυπνο μάτι κάτω από τους κρίκους, ενώ στη συνέχεια κατά την αποθεραπεία του, είπε να βοηθήσει λίγο και την φυσικοθεραπεύτριά του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας σε προπόνηση με την κόρη του

Η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια τον βοηθάει στην αποθεραπεία του

Αυτό είναι το όμορφο σπίτι που ζουν οικογενειακώς

Το σπίτι τους λοιπόν είναι κατάλληλα διαμορφωμένο προκειμένου οι δυο κορούλες τους να έχουν τον δικό τους χώρο. Να τονίσουμε πως ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μετακόμισαν στο συγκεκριμένο σπίτι πριν από δυο χρόνια.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω το σπίτι τους είναι αρκετά ευρύχωρο καθώς έχει ξύλινα πατώματα αλλά και τζάκι. Τα χρώματα, που κυριαρχούν κυρίς είναι το άσπρο το οποίο είναι σχεδόν σε όλο το σπίτι αλλά και το καφέ λόγω των επιπλων αλλά και του ξύλινου πατώματος. Ο μεγάλος γκρι καναπές "κλέβει" τις εντυπώσεις στο ευρύχωρο σαλόνι όπου η Βασιλική Μιλλούση κάνει συχνά διάφορες ασκήσεις γυμναστικής.