Τάσος Ιορδανίδης: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα πλάνα από το σπίτι του με την Θάλεια Ματίκα

Η ανάρτηση στο instagram

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τάσος Ιορδανίδης: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα πλάνα από το σπίτι του με την Θάλεια Ματίκα

Ανήμερα των Χριστουγέννων σήμερα και τα social media έχουν βουλιάξει κυριολεκτικά με φωτογραφίες όπως αυτή της Μαρία Τζομπανάκη (δείτε την εδώ). Με την σειρά του και ο Τάσος Ιορδανίδης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, το πανέμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο του και μας έφτιαξε το κέφι.

Η ανάρτηση του Τάσου Ιορδανίδη στο instagram

Μία υπέροχη ανάρτηση έκανε ο Τάσος Ιορδανίδης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανήμερα των Χριστουγέννων. Ο αγαπημένος ηθοποιός, μόλις ξύπνησε, με τις φόρμες και τις παντόφλες πόζαρε στον φακό της κόρης του, Νάγιας, που έχει αποκτήσει με την επίσης ηθοποιό Θάλεια Ματίκα και έδειχνε πανευτυχής.

«Μπαμπά,έλα να σε βγάλω καμμιά φωτογραφία
-Κάτσε παιδάκι μου πρωΐ-πρωΐ με τη παντόφλα
-Έτσι γελοίες κι αληθινές είναι πιο ωραίες
-Καλά
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Merry Christmas 2022! ???? Νάγια», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Τάσος Ιορδανίδης.

Μάλιστα, σε αυτές τις φωτογραφίες είδαμε και μερικά πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού του ζευγαριού.

Ο τασος ιορδανίδης στο instagram!

Όλα όσα ανέβασε ο Τάσος Ιορδανίδης στο instagram

Να υπενθυμίσου ότι ο Τάσος Ιορδανίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media γνωστοποίησε ότι έπεσε θύμα... του κορωνοϊού. Το βράδυ της Κυριακής (11/12) ο γνωστός ηθοποιός, βρίσκεται σε ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της καθημερινής σειράς του Mega, «Γη της Ελιάς» που τον τελευταίο καιρό συναγωνίζεται στα νούμερα τηλεθέασης με μια άλλη σειρά (δείτε εδώ ποια).

Ο ίδιος, αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του και μοιράστηκε όσα ένιωθε τις τελευταίες ώρες με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Τάσος Ιορδανίδης δεν έκρυψε το άγχος που αισθάνεται για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, τηλεοπτικές και θεατρικές, που αναγκαστικά θα παγώσει για λίγες μέρες. Αναφέροντας ότι η όλη κατάσταση είναι εκνευριστική και και τρομακτική ταυτόχρονα, διότι δεν έχει την αίσθηση της γεύσης. Ακόμη, σχετικά με την "απομόνωση είπε ότι δεν υποφέρεται και έδωσε συμβουλές στους ακόλουθους του για να προφυλαχθούν απ' τον ιό και να έχουν από κοντά τις οικογένειες τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε: «Έλεγα ότι δεν με πιάνει – Δεν ξέρω κι αν υπάρχει emoji μούτζας να μου το δώσω. Όχι, απλώς μ’ έχει πιάσει αλλά μ’ έχει πάρει και μ’ έχει σηκώσει. Και μέσα σε όλα τα συμπτώματα (πολύ εκνευριστική έως και τρομακτική η απώλεια της γεύσης) να σε πνίγει και το άγχος για γρήγορη ανάρρωση για τις υποχρεώσεις που μένουν πίσω».

«Όσο για την απομόνωση… Δεν παλεύεται! Προφυλαχθείτε, για να περάσετε καλά τις γιορτές σας. Ο covid19 είναι ακόμα εδώ κι ας μπαίνουμε σε λίγο στο 23» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ιορδανίδης στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.