Με ασημένια φορέματα και οι δύο - Η φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη με τη Βανδή μέσα στο καμαρίνι

Έχουν ακριβώς το ίδιο χαμόγελο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να βλέπουμε και γενικότερα να ακούμε από πολλά μέσα, πως η Δέσποινα Βανδή είναι στα καλύτερα της, με τον έρωτα του Βασίλη Μπισμπίκη να την έχει ανανεώσει φουλ.

Το ίδιο ανανεωμένη όμως βλέπουμε και την κόρη της τραγουδίστριας, τη Μελίνα Νικολαϊδη, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και πλέον ζει στο Λονδίνο, εκεί όπου σπουδάζει θέατρο.

H κοπέλα, όσο μεγαλώνει αρχίζει και μοιάζει περισσότερο στη μαμά της, τόσο εξωτερικά όσο και στον γενικότερα αέρα, που αποπνέει καθώς τελευταία έχει ανοίξει το λογαριασμό της στο instagram και έτσι βλέπουμε περισσότερο υλικό από εκείνη.

Σε κάθε περίπτωση, αυτές τις ημέρες η Μελίνα έχει όλον το ελεύθερο χρόνο να δει ξανά αγαπημένα της άτομα, αφού έχει φύγει από την Αγγλία και μάλιστα έχει βρεθεί στην Αθήνα, για τις γιορτές των Χριστογέννων.

Φυσικά εκτός από φίλους και οικογένεια ένας ακόμη λόγος για τον οποίο η κόρη της Βανδή θέλει να είναι στην Ελλάδα έχει να κάνει και με τη σχέση της με έναν κούκλο γυμναστή.

Η νέα φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τη Μελίνα Νικολαϊδη

Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη στούντιο γυμναστικής, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Ο 34χρονος παίκτης βόλεϊ φαίνεται πως είναι ζευγάρι με την Μελίνα, αν κρίνουμε από τα σχόλια της κάτω από τις φωτογραφίες του στο Instagram αλλά και από τις κοινές του φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν στη συνέχεια (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για εκείνον).

Και αφού λοιπόν, η ζωή της Μελίνας κυλάει τόσο όμορφα, δε χάνει ευκαιρία να επισκέπτεται τη μαμά της στο μαγαζί, που τραγουδάει και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 25/12 των Χριστουγέννων δημοσίευσαν και οι δύο φωτογραφία τους - υπέρλαμπρες όπως ήταν - μέσα από το καμαρίνι.

«Χρόνια ευτυχισμένα και πολλά! Merry Christmas everybody», έγραψε η Δέσποινα Βανδή ενώ η Μελίνα Νικολαΐδη σχολίασε: «A little bit of glam never killed anyone!».

Βανδή  - Μελίνα
melina.nikolaidi - instagram