Η εικόνα μιλάει από μόνη της - Σολωμού & Mente Fuerte ''έλιωσαν'' αγκαλιά στα μπουζούκια με τραγούδι του Ρέμου

Δείτε το βίντεο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
instagram - Maria Solomou - Mente Fuerte
instagram - Maria Solomou - Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού και ο Μente Fuerte έχουν καταφέρει να απασχολήσουν έντονα τα φώτα της δημοσιότητας τελευταία, καθώς το μόνο σίγουρο, που μπορούμε να πούμε για εκείνους είναι ότι περνάνε πολύ χρόνο μαζί.

Οι κάμερες και οι εκπομπές ''στήνουν'' κάτι σαν πανηγύρι προκειμένου να καταλάβουν αν όντως υπάρχει σοβαρή σχέση ανάμεσα τους, κάτι πιο περιστασιακό ή μια καλή φιλική σχέση (δείτε εδώ τη συγκλονιστική κοινή τους εμφάνιση στα Madwalk).

«Έχεις δει το πρόσωπο της στο εξώφυλλο του άλμπουμ; Η Μαρία μας είναι… Τι να πω; Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ήθελα να είναι στο εξώφυλλο γιατί η πρώτη που ήθελα ήταν πολύ ακριβή και πήγα στην αμέσως επόμενη. Γιατί κοιτάζεις αυτή τη γυναίκα και δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της;

Δεν κάνει για μούσα του έρωτα;. Επειδή είμαστε κοντά, της έκανα την πρόταση για το εξώφυλλο γιατί θεωρώ ότι το αντιπροσωπεύει όλο αυτό και μπορεί να το στηρίξει 100%. Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες και τα δημοσιεύματα. Αν η εικόνα δεν προσβάλλει εμένα ή τον άνθρωπο που συνοδεύω, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό που έχω επιλέξει να κάνω οπότε έχει τα υπέρ και τα κατά. Τώρα να βλέπουν εμένα να συνοδεύω την Μαρία, τιμή μου», είχε πει ο τράπερ.

Το μόνο που παραδέχονται - αφού και τα προφίλ του στα social media - μιλάνε από μόνα τους είναι ότι έχουν έρθει πολύ κοντά με τις βραδινές και κοινές τους έξοδοι τελευταία να είναι συχνές.

Το κοινό βίντεο της Μαρίας Σολωμού και του Mente Fuerte από τα μπουζούκια

Μέσα από ένα κοινό τους βίντεο, που δημοσίευσε την παραμονή των Χριστουγέννων 24/12 στο instagram η Μαρία είδαμε, πως διασκέδασαν παρέα σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, με το βίντεο, που τραγουδούσαν παρέα τραγούδια του Ρέμου να δείχνει μια έντονη οικειότητα.