MadWalk 2022: Η εμφάνιση "έκπληξη" της Μαρίας Σολωμού στο act του Mente Fuerte - Η πασαρέλα της ηθοποιού δίπλα του

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό Fashion&music Show

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
 MadWalk 2022: Η εμφάνιση

Μπορεί να τελείωσαν τα Madwalk 2022 by Serkova, χθες και να προβλήθηκαν στο κανάλι του Mega, (δείτε εδώ φωτογραφίες), αλλά δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη η πασαρέλα της Μαρίας Σολωμού, που όταν έκαναν πρόβες είχε αρνηθεί να μιλήσει στις κάμερες (δείτε εδώ την άρνηση της) κάτι που καταλαβαίνουμε τώρα τον λόγο.

Ποιος είναι αυτός; Η εμφάνιση της φυσικά, δίπλα στον καλό της Mente Fuerte, που δεν το έχουν παραδεχτεί δημόσια φυσικά.

Η πασαρέλα - έκπληξη της Mαρίας Σολωμού στο πλάϊ του Mente Fuerte

Το βράδυ της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του Mega προβλήθηκε το MadWalk 2022. Ο θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική πραγματοποιήθηκε γι’ ακόμη μια χρονιά, με εντυπωσιακές εμφανίσεις και φαντασμαγορικά act. Με κεντρική παρουσιάστρια την Μαριέττα Χρουσαλά, που άλλαξε αμέτρητα φορέματα, για χάρη του Fashion&Music Show (δείτε τα εδώ) όλα.

Μια από τις εκπλήξεις που παρακολουθήσαμε ήταν και η εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού στο act που έκανε ο Mente Fuerte. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Μαρία Σολωμού τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως τους τελευταίους μήνες πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Mente Fuerte και την Μαρία Σολωμού να είναι ζευγάρι, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιώσει και επίσημα τη σχέση τους.Η γνωστή ηθοποιός, σηκώθηκε από την καρέκλα που καθόταν και βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό και έκανε πασαρέλα δίπλα στον τράπερ.

Η απάντηση της Σολωμού για το περιστατικό με τον δημοσιογράφο

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες με την αντίδραση της Μαρίας Σολωμού απέναντι στο δημοσιογράφο της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα στο OPEN, όταν την συνάντησε στις πρόβες για τα MadWalk 2022 που 13/12 περπάτησε στην πασαρέλα την ώρα που τραγουδούσε ο Mente Fuerte.

Εντυπωσιακή και κορμάρα, η ηθοποιός λίγο πριν το act εντυπωσίασε τους πάντες με την μαύρη ολόσωμη φόρμα της με στρας στις ευαίσθητες περιοχές. Πόζαρε στο πλευρό του συντρόφου της και έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Το γεγονός ωστόσο πως έβρισε τον δημοσιογράφο (δείτε εδώ την στιγμή), έκανε πολλούς να αντιδράσουν, ανάμεσα τους και η Αφροδίτη Γραμμέλη που τσακώθηκε με την Έλενα Χριστοπούλου καθώς είχαν αντίθετες απόψεις.

Η Μαρία Σολωμού λοιπόν, απάντησε για το γεγονός όταν την ρώτησε η δημοσιογράφος λέγοντας: « Δεν έτυχε να πω τίποτα στον ρεπόρτερ. Το είπα στον εαυτό μου και στην τύχη μου τη χορεύτρια. Είναι αυτό που βρίζεις μόνο σου. Δεν την απεύθυνα τη βρισιά, προς Θεού.Ο λόγος που το έκανα αυτό ήταν γιατί θύμωσα πάρα πολύ γιατί αυτά που δεν δείχνουν οι κάμερες είναι ότι κυνηγιόμαστε μισή ώρα πριν και ήμουν μόνη μου. Από τη στιγμή που είμαι μόνη μου, τι με κυνηγάς; Να βγάλεις τι; Πάει να πει ότι κρύβομαι. Μου χάλασε την έκπληξη».