Madwalk: Ποιο σέξι από ποτέ στο πλευρό του Mente Fuerte η Μαρία Σολωμού - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Με κολλητή μαύρη φόρμα γεμάτη swarovski

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Μπορεί εδώ και μήνες να μας έβγαλαν το λάδι για να παραδεχθούν πως είναι μαζί και παρά το γεγονός πως μέχρι σήμερα τουλάχιστον η ηθοποιός δεν το έχει δηλώσει ξεκάθαρα, οι πράξεις μιλούν από μόνες τους. Η Μαρία Σολωμού φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του Mente Fuerte (δείτε εδώ πόσα χρόνια τον περνάει).

Το βράδυ της Τρίτης 13/12, μάλιστα, έκλεψαν τις εντυπώσεις με την κοινή τους εμφάνιση στα Madwalk!

Η κάμερα του youweekly.gr ήταν εκεί και πέρα από αποκλειστικά βίντεο (δείτε τα εδώ), έχει και αποκλειστικές φωτογραφίες.

Η πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση του Mente Fuerte και της Μαρίας Σολωμού

Mente Fuerte  Μαρία Σολωμού

Mente Fuerte  Μαρία Σολωμού madwalk

"Ο λόγος που το έκανα αυτό και δεν το δείχνουν οι κάμερες..."

Η Μαρία Σολωμού έδωσε το «παρών» στη λαμπερή βραδιά και μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» απάντησε για το πρόσφατο επεισόδιο που είχε με ρεπόρτερ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» (δείτε εδώ τι συνέβη).

«Δεν είπα τίποτα στον ρεπόρτερ, το είπα στον εαυτό μου και στη τύχη μου την χορεύτρια. Είναι αυτό που βρίζεις μόνος σου, δεν την απεύθυνα την βρισιά, προς θεού.

Ο λόγος που το έκανα αυτό και δεν το δείχνουν οι κάμερες είναι ότι κυνηγιόμασταν μισή ώρα πριν και ήμουνα μόνη μου. Από τη στιγμή που είμαι μόνη μου τι με κυνηγάς, να βγάλεις τι; Πάει να πει ότι κρύβομαι. Μου χάλασε την έκπληξη», είπε η Μαρία Σολωμού.