Madwalk 2022 highlights: Καλομοίρα και Ζόζεφιν αναστάτωσαν τον ανδρικό πληθυσμό - Η Μπεκατώρου σε ρόλο τραγουδίστριας

Όσα είδαμε χθες 22/12 στο MEGA!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Madwalk 2022 highlights: Καλομοίρα και Ζόζεφιν αναστάτωσαν τον ανδρικό πληθυσμό - Η Μπεκατώρου σε ρόλο τραγουδίστριας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Madwalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project. Σπουδαία σχεδιαστές παρουσίασαν τις συλλογές τους υπό τη μουσική αγαπημένων τραγουδιστών οι οποίοι εντυπωσίασαν με τα act τους.

Από τα πρώτα λεπτά μάλιστα, το twitter πήρε "φωτιά" και όλοι μιλούσαν για την Μαριέττα Χρουσαλά, όχι όμως με τα καλύτερα λόγια. Εμείς επίσης, βρεθήκαμε στο show και έχουμε αποκλειστικές στιγμές.

Τα highlights του Madwalk 2022

Την έναρξη έκανε η Τάμτα η οποία τους άφησε όλους άφωνους με το act της, αφού θύμιζε από άλλο πλανήτη!

Αυτό, που έκανε σε όλους εντύπωση είναι τα μοντέλα, που την πλαισίωναν και η κίνηση, που έκανε η τραγουδίστρια παίρνοντας μια ξυριστική μηχανή, ξυρίζοντας live ουσιαστικά το κεφάλι ενός μοντέλου ενώ στη συνέχεια εξακολούθησε κανονικά να τραγουδάει.

Η εμφάνιση της Χρουσαλά

Η συνέχεια της βραδιάς ήταν απολαυστική με την πασαρέλα της Μαριέττας, η οποία τράβηξε τα βλέμματα όλων όσων παρευρέθηκαν κάτω από τη σκηνή αλλά και όσων παρακολούθησαν το πρόγραμμα από την τηλεόρασή τους.

Το πρώτο ρούχο της ήταν εκθαμβωτικό, με την ολόσωμη αστραφτερή της φόρμα να λαμπυρίζει την ώρα, που είπε τα πρώτα της λόγια μπροστά σε κοινό μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μαριέττα Χρουσαλά

«Έκλεψε» τις εντυπώσεις η Μαρία Μπεκατώρου με τη φωνή της

Η Μαρία Μπεκατώρου σε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση από αυτή της παρουσιάστριας, εντυπωσίασε με την ερμηνεία της στο τραγούδι «Διπλός γλυκός καημός», συνοδεύοντας τις δημιουργίες της Lena Katsanidou.

Έβαλε "φωτιά" η Ζόζεφιν

Από τα πρώτα acts της βραδιάς ήταν και αυτό της Josephine. Η τραγουδίστρια έβαλε "φωτιά" στη σκηνή διασκευάζοντας τα UNHOLY / BLOODY MARY.

Η Έλλη Κοκκίνου μας γύρισε χρόνια πίσω

Η Έλλη Κοκκίνου μας ταξίδεψε στο 2003 με το τραγούδι της «Κοσμοθεωρία», σε χριστουγεννιάτικη διασκευή.

Η Καλομοίρα τους αναστάτωσε όλους

Η Καλομοίρα με δημιουργία της Celia Kritharioti, διασκεύασε το κομμάτι «Diamonds are a girl’s best friend» και θύμισε Marilyn Monroe.

Ρουβάς - Αργυρός αναστάτωσαν τις γυναίκες

Οι τραγουδιστές που εμφανίζονται στο νυχτερινό κέντρο Theatro, παρουσίασαν σε πρώτη μετάδοση το νέο τους ντουέτο με τίτλο «Σοκ» και έβαλαν "φωτιά" στην πίστα.

Το κλείσιμο με Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε κοινό. Αρχικά, τραγούδησε το «Αίμα», με τη συμμετοχή της Daphne Lawrence. Ακολούθησε η «Γκαζόζα» και η βραδιά έκλεισε με τη διαχρονική της επιτυχία «Αγάπη Υπερβολική» σε διασκευή με τον τράπερ iLLEOo.