21χρονη Θεσσαλονίκη: 1 μήνα μετά το τροχαίο - ''Γροθιά'' στο μαχαίρι η τελευταία φωτογραφία της Έμμας με τη μητέρα της

Η τελευταία κοινή τους φωτογραφία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
21χρονη Θεσσαλονίκη: 1 μήνα μετά το τροχαίο - ''Γροθιά'' στο μαχαίρι η τελευταία φωτογραφία της Έμμας με τη μητέρα της

Ο άτυχος θάνατος, που συνέβη πριν από ένα σχεδόν μήνα στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς η 21χρονη Έμμα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο χάνοντας τόσο άδοξα τη ζωή της (δείτε εδώ το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της μετά την κηδεία).

Ο θάνατος αυτός ήρθε για να περάσει πολλά μηνύματα, αφού η οικογένεια της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού τους, δίνοντας έτσι ζωή σε άλλα άτομα.

Το επίσης συγκλονιστικό με τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας, που κείτονταν ημιθανής στον δρόμο είναι τα λεπτά που μεσολάβησαν από το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη μέχρι να την παραλάβει το ΕΚΑΒ.

Η 21χρονη φοιτήτρια Κτηνιατρικής, η οποία περίπου τα μεσάνυχτα της Κυριακής είχε γυρίσει αεροπορικώς από την Κρήτη όπου είχε πάει για το Σαββατοκύριακο... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Η ανάρτηση της μητέρας της 21χρονης Έμμας από τη Θεσσαλονίκη

Σήμερα (26/12) ένα μήνα μετά τον τραγικό θάνατο της κοπέλας σοκάρει η νέα ανάρτηση της μητέρας της στο Facebook, καθώς η γυναίκα θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο την τελευταία τους κοινή φωτογραφία.

«Πανέμορφή μου σήμερα θα γιόρταζες .. σήμερα θα ήσουν εδώ μαζί μας .. σήμερα θα είχαμε χαρές.. Πόσο πόνο μπορεί να αντέξει μια καρδιά χωρίς να σπάσει ;; Πόσα γιατί μπορεί να αντέξει ένα μυαλό χωρίς να χαθεί;; Πως περνάει μια ζωή που έχει γίνει εφιάλτης;; Αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία μας, 2 μέρες πριν φύγεις για ταξίδι μακρινό.. Until we meet again.. Σ αγαπώ για πάντα», έγραψε η μητέρα της 21χρονης Έμμας.