Θρήνος για την Παρασκευή Κερασιώτη - ''Σπάραξε'' στο κλάμα σε βίντεο στο Tik Tok

Το ανατριχιαστικό βίντεο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θρήνος για την Παρασκευή Κερασιώτη -  ''Σπάραξε'' στο κλάμα σε βίντεο στο Tik Tok

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι ένα κορίτσι, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM με το κορίτσι να αποσπάει πολύ καλές κριτικές τόσο για τις επιδόσεις της στο μόντελινγκ όσο και για το χαρακτήρα της.

Μετά το παιχνίδι η κοπέλα κατάφερε και έτρεφε τα μέσα, καθώς απασχολούσε και με κάποια πιο προσωπικά θέματα, όπως αυτό της εγκυμοσύνης της (δείτε εδώ την πολύ περίεργη φάση της ζωής της, που έμεινε έγκυος).

Και ενώ λοιπόν, το κορίτσι πέρασε στο κομμάτι της μητρότητας και έφτιαξε τη δική της οικογένεια, εδώ και ένα χρόνο έχει αποκαλύψει μέσα από τα social media, πως ένα πένθος της έχει αλλάξει τη ζωή.

«Μετά την απώλεια του μπαμπά μου, πέρασα και περνάω δύσκολα ψυχολογικά και σωματικά. Ένας από τους ανθρώπους που με βοήθησε και με βοηθάει να επανέλθω σωματικά, εκεί που θέλω εγώ και που μου μαθαίνει να μην τα παρατάω τόσο εύκολα o @coachzarou τον ευχαριστώ είναι λίγο. Όλοι έχουμε δυσκολίες, μην τις αφήνετε να σας κερδίζουν», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Παρασκευή Κερασιώτη ανάρτηση

Εν όψει των Χριστουγέννων λοιπόν, η Παρασκευή έκανε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση με ένα βίντεο, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik - tok.

Η συγκινητική αποκάλυψη της Παρασκευής Κερασιώτη

«Εμένα έτσι ήταν η χρόνια μου μια χρόνια γεμάτη κλάμα και δυσκολίες. Έφυγε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό με πόνεσε με πονάει και θα με πονάει για πάντα. Θα σας μιλήσω για αυτό λοιπόν. Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έφυγε ο μπαμπάς μου, το στήριγμα μου, ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου, το πιο ήρεμο πρόσωπο.

Πέρασε ένας χρόνος και ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος. Δυσκολίες πολλές, πάρα πολλές, όμως δεν το βάζω κάτω, όλα θα πάνε καλά με υπομονή επιμονή και πίστη. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή, με τα καλά της και τα κακά της, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά, αλλά πρέπει να ζούμε. Τη ζωή πρέπει να τη ζήσουμε, η ζωή είναι μικρή, ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα.

Μην άφηνε τη ζωή να φεύγει, ζήστε χαμογελάστε, πείτε σ’ αγαπώ, συγγνώμη, δώστε αγκαλιές, πολλές αγκαλιές. Να εκτιμάτε τους γονείς σας να εκτιμάτε τα πάντα. Εύχομαι η νέα χρόνια που θα μας έρθει, να φέρει υγεία και αγάπη σε όλους μας. Χρόνια πολλά», είπε με βαθιά συγκίνηση η Παρασκευή Κερασιώτη.