Συγκλονιστική απόφαση - Μπήκε σε μοναστήρι η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Έχει στραφεί προς τον θεό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ένα από τα πολύ γνωστά και πετυχημένα για τα ελληνικά δεδομένα μοντέλα, η οποία έχει καταφέρει να απασχολεί τα μέσα τόσο μέσα από τη δουλειά της αλλά και με την προσωπική της ζωή.

Η πιο πρόσφατη εξέλιξη σχετικά με εκείνη, που συντάραξε τους πάντες είναι η ανακοίνωση του διαζυγίου της, ακριβώς λίγο μετά από το μυστικό γάμο, που είχε κάνει (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της μετά τον χωρισμό).

Από τότε και στο εξής βλέπουμε, πως η Αλεξανδράκη αφενός έχει ανανεωθεί, αφετέρου έχει επιλέξει να πάρει κάποιους συγκεκριμένους δρόμους στη ζωή της.

Ο ένας από αυτούς λοιπόν έχει να κάνει με την εκκλησία και τον θεό, αφού το μοντέλο επισκέπτεται μοναστήρια και ιερείς.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από εσάς αλλά και από τις εταιρείες που είχαμε συνεργασία για σήμερα. Είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για εμένα σήμερα και αύριο για αυτό επέλεξα να απομονωθώ κάπου που θα είμαι καλά! Είμαι καλά και προσεχώς καλύτερα! Είναι απλά δυο δύσκολες ημέρες! Σας ευχαριστώ για την κατανόηση», είχε γράψει χαρακτηριστικά χωρίς να κάνει καμία άλλη λεπτομέρεια γνωστή η Αλεξναδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη εξαφάνιση

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τα Χριστούγεννα σε μοναστήρι

Τα Χριστούγεννα ωστόσο αντί να επισκεφτεί κάποιο νυχτερινό κέντρο ή να βρεθεί κάπου με φίλους εκείνη εξαφανίστηκε από τα social media.

Με ένα βίντεο, που δημοσίευσε όμως τη Δευτέρα 26/12 έκανε γνωστό, πως μπήκε σε μοναστήρι να ηρεμήσει και εάν κρίνουμε από το χαμόγελο στο πρόσωπό της, όντως τη βοήθησε.

«Είχαμε πάει και μείναμε σε ένα μοναστήρι, περάσαμε πολύ όμορφα, αλλά όλα καλά, γι αυτό ήμουν εξαφανισμένη. Πως τα περάσατε;», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.