Του έκανε δημόσιο σχόλιο πρώτη φορά: Η ανάρτηση του Τσαγκρίδη που προκάλεσε την αντίδραση της Καινούργιου

Το βλέπαμε και δεν το πιστεύαμε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - katken -philippos_tsangrides
Instagram - katken -philippos_tsangrides

Έχουν περάσει τουλάχιστον σχεδόν 11 μήνες από τότε που ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Τα πρώτα σύννεφα της σχέσης τους εμφανίστηκαν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, στα μέσα του φθινοπώρου, με την Κατερίνα Καινούργιου να δείχνει ιδιαίτερα μελαγχολική ακόμα και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, όταν η συζήτηση πήγαινε σε ζητήματα καρδιάς.

Οι μήνες μπορεί να έχουν περάσει αλλά η παρουσιάστρια έχει κάνει φανερό, πως θέλει να ερωτευτεί ξανά, χωρίς πλέον να αναφέρει τόσο συχνά το όνομα του πρώην της, Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Οι φήμες άλλωστε που κυκλοφορούν αλλά και αποκλειστική είδηση του Youweekly.gr θέλουν την παρουσιάστρια ερωτευμένη με άλλο επιχειρηματία (δείτε εδώ το ταξίδι που έκαναν).

Με μία πρόσφατη ανάρτηση της στα social media, η Καινούργιου θέλησε να ευχηθεί στο κοινό της καλές γιορτές και μάλιστα αυτό, που άφησε να εννοηθεί είναι πως δεν κρατάει κακία σε περασμένους έρωτες με αυτόν να μην είναι άλλος από τον Φίλιππο.

«Καλημέρα φίλοι μου …Παραμονές Χριστουγέννων …και όλα μας υπενθυμίζουν ν’ αγαπάμε και ν’ αγαπιόμαστε σαν να μην υπάρχει αύριο. Να συναντήσουμε όσους αγαπάμε και μας λατρεύουν με ανιδιοτέλεια. Να κάνουμε όλα αυτά που γεμίζουν τις καρδιές μας χαρά… όλα μοιάζουν πιο όμορφα απ’ ό,τι τα άφησες χθες. Καμία κακία. Κανένας άνθρωπος που μας κακοκάρδισε και καμία παρεξήγηση που θέλησε να μας αναστατώσει. Κανένας χαμένος έρωτας και κανένα πικρό παράπονο…

Αγκαλιάστε αυτή τη μέρα κ αφήστε τη μαγεία της να μείνει εκεί …Καλά Χριστούγεννα Τα Χριστούγεννα συμβαίνουν θαύματα… Γι’ αυτό κι εγώ θα ευχηθώ στον καθένα από εσάς να του συμβεί όποιο θαύμα επιθυμεί…Μεγάλο φιλί», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το όλο νόημα σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου κάτω από φωτογραφία του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Και εκεί λοιπόν, που είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε, πως η Κατερίνα έχει βρει τον εαυτό της και είναι ξανά καλά στα προσωπικά της ένα νέο σχόλιο στα social media μας έβαλε σε σκέψεις.

Να θυμίσουμε, πως το ζευγάρι όσο ήταν μαζί είχε δύο σκυλάκια, ωστόσο μετά τον χωρισμό πήραν την απόφαση να πάρει ο ένας το ένα και ο άλλος το άλλο.

Συχνά η Κατερίνα εκφράζει, πως της λείπει το ένα από αυτά και έτσι σε μία φωτογραφία, που δημοσίευσε ο ίδιος την είδαμε να κάνει δημόσια ένα άκρως ερωτικό σχόλιο.

Θα πρέπει όμως να πούμε, πως όλα τα παραπάνω δε λένε κάτι για τον ίδιο το Φίλιππο, καθώς και εκείνος έχει φτιάξει τη ζωή του και μάλιστα είναι στο πλάι μιας χωρισμένης μητέρας με παιδί (δείτε την εδώ).

Σκυλάκι Τσαγκρίδη
Σκυλάκι Τσαγκρίδη - σχόλιο Καινούργιου