Ξεπερνάει τα 200 χιλιάρικα - Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έκανε δώρο τεράστιας αξίας στον Ρονάλντο

Οι φωτογραφίες στο Ιnstagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
georginagio - instagram
georginagio - instagram

O Kριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι ένα λαμπερό και πολύ αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο απασχολεί πάντα τα φώτα της δημοσιότητας με τις κινήσεις της ζωής τους να ενδιαφέρουν πολύ τον κόσμο.

Ο ποδοσφαιριστής καμαρώνει μάλιστα τη γυναίκα του, της οποίας η ζωή έχει γίνει ταινία και προβάλλεται ως ριάλιτι ουσιαστικά στο Netflix με τα πιο κομβικά σημεία της ζωής τους. Το πιο αξιοσημείωτο, που πολλοί ίσως δεν ξέρουν είναι αυτό, που έχει να κάνει με τη γνωριμία των δύο (δείτε εδώ την ανάρτηση του Ρονάλντο μετά τον θάνατο της κόρης του).

«Ήταν μια καλοκαιρινή Πέμπτη. Εργαζόμουν στο κατάστημα της Gucci στη Μαδρίτη και κανονικά θα είχα σχολάσει στις πέντε, αλλά μια συνάδελφος μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να μείνω μισή ώρα παραπάνω επειδή περιμέναμε έναν σημαντικό πελάτη. Εμφανίστηκε ένας όμορφος άντρας, σχεδόν δύο μέτρα, συνοδευόμενος από ένα παιδί και μια παρέα φίλων του. Άρχισα να νιώθω πεταλούδες στο στομάχι μου, σκέφτηκα "Τι μου συμβαίνει;"» αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζορτζίνα και συνεχίζει:

γυναίκα ρονάλντο

«Όταν τελείωσα τη δουλειά, με πήρε τηλέφωνο. Οι συνάδελφοί μου δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Πήγα στο ραντεβού με το λεωφορείο και έφυγα με την Bugatti».

«Δεν πίστευα ότι θα γινόταν η γυναίκα της ζωής μου», παραδέχτηκε από την άλλη ο ίδιος ο Ρονάλντο κάνοντας τη δική του παρέμβαση στο γύρισμα της σκηνής.

Πρόσφατα μάλιστα το ζευγάρι δοκιμάστηκε έντονα μέσα από την απώλεια του ενός από τα δύο παιδιά, που έφερε στην κοιλίτσα της η Τζωρτζίνα.

«Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι όλη εκεί από αυτή την πλευρά… Ο Θεός να τα φροντίζει όλα και να δυναμώνει την πορεία σου όλο και περισσότερο…Το αγγελούδι μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα μας (αναφέρεται στον πατέρα τους Jose Dinis Aveiro, ο οποίος πέθανε το 2005 σε ηλικία 52 ετών), και το κοριτσάκι μας είναι γερό και δυνατό και θα σας δείξει καθημερινά ότι το μόνο που μετράει είναι η αγάπη. Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι μαζί σας. Ας είναι μαζί σας ο Θεός για να σας στηρίζει σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Κάτια Αβέιρο, αδερφή του Ρονάλντο.

Το τεράστιας αξίας δώρο της Τζορτζίνας στον καλό του

Εν όψει των Χριστουγέννων λοιπόν, η αγαπημένη οικογένεια θα περάσει μαζί τις γιορτές και μάλιστα η Τζορτζίνα φρόντισε να κάνει ένα πολυτελές δώρο στον καλό του, το οποίο σύμφωνα με τη dailymail κοστίζει περίπου 280.000 ευρώ.

Ρονάλντο -- δώρο στη γυναίκα του