Με τα 3 παιδιά στην αγκαλιά τους - Στιγμές ευτυχίας για την Καλομοίρα και το σύζυγό της στην Αμερική

Εν όψει των Χριστουγέννων!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Καλομοίρα είναι μια πολύ πετυχημένη τραγουδίστρια, την οποία γνωρίσαμε όταν ακόμα ήταν πολύ μικρή μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame story, με το όνομά της να φτάνει στη συνέχεια στο απόγειο μέσα από τη συμμετοχή της στη Εurovision.

Στη συνέχεια της ζωής της, η Καλομοίρα αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού πήγε να ζήσει στην Αμερική κάνοντας τη δική της οικογένεια (δείτε εδώ τη συγκίνησή της όταν ξαναήρθε στην Ελλάδα).

«Θα ήθελα να έρθω μόνιμα στην Ελλάδα αλλά δεν θέλω τα παιδιά μου να χάσουν τους φίλους και τους παππούδες τους.Τα παιδιά μου δεν έχουν ιδέα ότι είναι διάσημη», είχε πει η Καλομοίρα για τη νέα της ζωή.

Η μητρότητα είναι κάτι, που την εκφράζει πολύ αφού μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στα social media τη βλέπουμε συνεχώς με τα παιδάκια της, τα οποία έχουν μεγαλώσει πολύ.

Για όσους δεν το ξέρουν, η Καλομοίρα είναι μητέρα 3 παιδιών και μάλιστα έχει συγκινήσει ιδιαίτερα μέσα από την εξιστόρηση του προβλήματος υγείας, που πέρασε με το ένα της παιδάκι.

«Βρήκα τη δύναμή μου από τον Θεό… αχ θα κλάψω, δεν καταλαβαίνεις τον πόνο. Όταν συμβαίνει μέσα στο σπίτι σου, τότε λες ας συμβεί σε μένα, όχι στο παιδί μου. Η πίστη μου στον Θεό έγινε μεγαλύτερη, του μιλάω κάθε μέρα, πρωί – βράδυ. Τα παιδιά μου κάνουν προσευχές, πάμε στην εκκλησία».

Η οικογενειακή φωτογραφία της Καλομοίρα

Μετά το σύντομο ταξίδι της στην Ελλάδα για το Madwalk 2022, η Καλομοίρα επέστρεψε και πάλι στην Αμερική, αφού αυτές τις γιορτινές ημέρες θέλει να είναι με τους δικούς της.

Μάλιστα τη Δευτέρα 26/12 δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό στο instagram με εκείνη, τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Καλομοίρα - Χριστούγεννα