«Μια νέα εποχή έρχεται...» - Συγκινημένη η Καλομοίρα φεύγει από την Ελλάδα και επιστρέφει στην Αμερική

Το όλο νόημα σχόλιό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα, τραγούδησε ξανά για τους φαν της στο Madwalk 2022 (δείτε εδώ τι συνέβη στα παρασκήνια με την Μαριέττα Χρουσαλά) και χάρισε πολλές στιγμές γέλιου στον κόσμο (δείτε την εδώ να αυτοσαρκάζεται για την γκάφα της με τα μελομακάρονα), όμως ήρθε να φύγει και να ταξιδέψει ξανά για την Αμερική όπου βρίσκονται ο σύζυγος και τα παιδιά της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ίδια είχε εξηγήσει πως θα ήθελε να μείνει εδώ, αλλά θα είναι πολύ δύσκολη η αλλαγή περιβάλλοντος για τα παιδιά της. Βέβαια, εάν υπήρχε η πρόταση να γίνει κριτής σε ένα από τα talent show που επιστρέφουν, θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρά.

Η ανάρτηση της Καλομοίρας πριν πετάξει για Αμερική

«Θα ήθελα να έρθω μόνιμα στην Ελλάδα αλλά δεν θέλω τα παιδιά μου να χάσουν τους φίλους και τους παππούδες τους», αποκάλυψε για την ζωή της στην Αμερική. «Τα παιδιά μου δεν έχουν ιδέα ότι είναι διάσημη», είχε στη συνέχεια.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της: «Θα σκεφτόμουν σοβαρά να γίνω κριτής στο fame story. Πιστεύω θα μπορούσα να τους δώσω συμβουλές».

Την Κυριακή 18/12, μάλιστα, η τραγουδίστρια, πριν αποχωρήσει, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που την στηρίζουν σε κάθε της βήμα, αλλά και τον κόσμο γενικότερα για την αγάπη που της δείχνει κάθε φορά που έρχεται στην Αθήνα.

«Αγαπάω την Ελλάδα μας, τον τόπο μας, τους ανθρώπους, τα πάνταααα τοοοόσο πολύ! Κάθε φορά που έρχομαι Ελλάδα προσπαθώ να κάνω όσα πιο πολλά μπορώ να ζήσω την κάθε στιγμή. Αυτό το ταξίδι ήταν γεμάτο με νέες εμπειρίες, πολλά συναισθήματα, πολλή χαρά και πολλή δουλειά για μια νέα εποχή που έρχεται…trust me! Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη. Τη σέβομαι, την εκτιμώ με απογειώνει και σας την επιστρέφω με όλη μου τη δύναμη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Καλομοίρα
Instagram / Καλομοίρα