«Ο θάνατος του πατέρα μου με...» - Η "από καρδιάς" εξομολόγηση της Ηλιάνας Μαυρομάτη για την οικογένεια της

Όλα όσα είπε δημόσια!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ο θάνατος του πατέρα μου με...» - Η

Το μεσημέρι της Κυριακής 25/12 στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη η Ηλιάνα Μαυρομάτη. Η ηθοποιός, που την απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά του Alpha, «Αυτή η Νύχτα μένει», που διακόπηκε προσωρινά (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε για την σειρά που συμμετέχει, τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και την αλλαγή του χαρακτήρα της μετά από περιστατικό που την σημάδεψε.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη πρόσφατα είχε προκαλέσει μια θύελλα αντιδράσεων ένα σχόλιο που είχε κάνει για τον συμπρωταγωνιστή της και την αγαπημένη του (δείτε εδώ τι έγινε ακριβώς).

Η εξομολόγηση της Ηλιάνας Μαυρομάτη για την απώλεια του πατέρα της

Καλεσμένη στο χριστουγεννιάτικο «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η οποία παραχώρησε στην Ναταλία Γερμανού μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε μεταξύ άλλων για τον θάνατο του πατέρα της που τη σημάδεψε.

Η ηθοποιός είπε ότι όταν έχασε τον πατέρα της, άλλαξε σαν άνθρωπος σε ριζικό επίπεδο και γενικά άλλαξε οπτική για την ζωή και τους ανθρώπους, κατανοώντας ποιους πρέπει να έχει δίπλα της, στην ζωή, τον έρωτα και γενικά. Επίσης είπε ότι δεν γνωρίζει εάν μεγάλωσε απότομα, λόγω του θανάτου του πατέρα της, διότι μόλις τον έχασε άλλαξαν όλα και ήταν κάτι σαν πυρηνική η "μετακίνηση" που έγινε μέσα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Μαυρομάτη είπε χαρακτηρστικά ότι: «Όταν έχασα τον πατέρα μου ένιωσα ότι άλλαξα ως άνθρωπος ριζικά τη θέασή μου στη ζωή, το πως αντιμετωπίζω τους ανθρώπους, τον εαυτό μου, τον κόσμο, τον έρωτα, τον θάνατο, όλα. Άλλαξαν όλα. Δε ξέρω αν μεγάλωσα απότομα πάντως, ήταν πυρηνική η μετακίνηση που έγινε μέσα μου».