Πρώτες γιορτές με τη μπέμπα - Σε πελάγη ευτυχίας η Χριστίνα Παππά με την εγγονή της

Η οικογενειακή φωτογραφία με Μπεζάν & Δημήτρη Παππά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Παππά μπορεί να ασχολείται με πολλά και διαφορετικά πράγματα, μην αφήνοντας τις επιχειρήσεις της, τις οποίες εκείνη τρέχει σε Αθήνα και στα νησιά, που τις διατηρεί αλλά αυτές τις γιορτινές ημέρες έχει επικεντρωθεί στην οικογένεια της (δείτε εδώ τη Χριστίνα να κλαίει για το εγγονάκι της).

Αυτά θα είναι μάλιστα τα πρώτα Χριστούγεννα, που θα περάσει με το νέο μέλος της οικογένειας, αφού ο γιος της Δημήτρης Παππάς και η γυναίκα του, Άννα Μπεζάν έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η μικρή θα φέρει το όνομα της γιαγιάς της και μάλιστα η ίδια η Χριστίνα είναι ξετρελαμένη με αυτό αλλά και γενικότερα με τη γέννησή της.

«Θα είμαι και αυστηρή και φιλική με το εγγόνι μου. Χαίρομαι. Είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής. Μόλις γεννηθεί θα μου δώσει μεγάλη χαρά. Εγώ έχω ζήσει τη ζωή μου, είμαι πολύ χορτασμένη γυναίκα, έχω δει πράγματα και προσέχω αυτά τα πράγματα να μην συμβούν. στα δικά μου τα παιδιά. Στην ανιψιά μου και στο εγγόνι μου που θα έρθει.

Εντάξει το πώς έγινε για εμένα ήταν σοκ στην αρχή, γιατί ήταν κάτι πολύ γρήγορο. Επειδή θέλεις το παιδί σου να είναι καλά, βέβαια θα μου πεις καμία σχέση, άλλοι είναι χρόνια και χωρίζουνε, στην αρχή τους είπα σκεφτείτε το. Αλλά επειδή αυτή ήταν η απόφασή τους και ο Δημήτρης ήταν κάθετος, δεν μου έμενε παρά να δώσω την ευχή μου. Ο Δημήτρης είναι ένα πολύ συναισθηματικό και δοτικό παιδί. Έχει φτάσει 36χρονών κάποια στιγμή θα γινόταν», είχε πει χαρακτηριστικά η η Χριστίνα Παππά.

Η οικογένεια είναι σε φάση προσαρμογής των νέων δεδομένων, ωστόσο την Κυριακή 25/12 ανήμερα των Χριστουγέννων έφαγαν όλοι μαζί και μάλιστα η Χριστίνα Παππά δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή - οικογενειακή φωτογραφία στα social media.

Η τρυφερή ανάρτηση της Χριστίνας Παππά για την οικογένειά της

«Πόσο μα πόσο χαρούμενη μπορεί να είμαι! Η μανούλα μου, η ανιψιά μου και τα παιδιά μου! Η πιο ευτυχισμένη κόρη, μαμά, θεία, γιαγιά, πεθερά είμαι. Δημήτρη, Άννα και μπέμπα σας αγαπώ απίστευτα! Είστε όλη μου η ζωή», έγραψε η Χριστίνα Παππά.

Χριστίνα Παππά