Νίκος Απέργης: Η πρώτη φωτογραφία με τον 7 μηνών γιό του και το "αεροπλανάκι" στον αέρα

Η ανάρτηση του στα social media

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @nikos_apergis)
(instagram / @nikos_apergis)

Ο Νίκος Απέργης, ο γνωστός τραγουδιστής που τον απολαμβάνουμε στο CABARET, κάθε εβδομάδα, παρά τις πολυάσχολες δραστηριότητες του βρήκε όπως πάντα χρόνο για την οικογένεια του και τον αγαπημένο του γιό, ο οποίος κλείνει τους 7 μήνες, που ήρθε στην αγκαλία τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Απέργης, παντρέυτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, κρυφά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Μιας και γιορτινές μέρες ηθελε και αυτός με την σειρά του να ευχηθεί σε όλον τον κόσμο και τους ακόλουθους του χρόνια πολλά. Με μία οικογενειακή φωτογραφία έστειλε τις ευχές του για τα Χριστούγεννα, με μια ξεχωριστή συνοδεία.

Η ανάρτηση του Νίκου Απέργη με τον 7 μηνών γιό του

Την ομορφότερη φάση της ζωής του διανύει ο Νίκος Απέργης, καθώς τον Μάιο που μας πέρασε έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Αν και ο Νίκος Απέργης προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανήμερα των Χριστουγέννων μοιράστηκε με τους ακόλουθους του στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τον γιο του και την σύζυγό του μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο τραγουδιστής κρατά ψηλά τον μικρό του πρίγκιπα, ο οποίος είναι ντυμένος με στολή του Άγιου Βασίλη, ενώ δίπλα η σύζυγός του λάμπει από ευτυχία.

Χθες, λοιπόν, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Νίκος Απέργης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του με τη σύζυγό και τον γιο τους.

“Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο! Εύχομαι να έχουμε όλοι μας την υγεία μας και να ζούμε όμορφες, χαρούμενες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν αληθινά και ανιδιοτελώς! Καλές γιορτές”, έγραψε ο Νίκος Απέργης.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία από το Instagram του Νίκου Απέργη:

Ο Νίκος Απέργης και ο 7 μηνών γιός του
(instagram / @nikos_apergis)