Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής παντρεύτηκε κρυφά - Έλαμπε η νύφη μέσα στο παραμυθένιο νυφικό της

Βίντεο από το γάμο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής παντρεύτηκε κρυφά - Έλαμπε η νύφη μέσα στο παραμυθένιο νυφικό της

Χθες Κυριακή 11/9, δεν είχαμε μόνο τον γάμο της Αθηνάς Ευμορφιάδη αλλά και της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Παντρεύτηκε κρυφά και ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής που έχει χαρίσει στην Ελλάδα πολλές επιτυχίες, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια κρατάει χαμηλό προφίλ.

Αυτός ο τραγουδιστής παντρεύτηκε

Ο λόγος για τον Νίκο Απέργη, ο οποίος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, η οποία είναι και μητέρα του γιου του.

«Η γυναίκα μου ερχόταν στα live μου. Τη γνώρισα από ένα tag στο Instagram που μου έκανε σε μια φωτογραφία. Είδα εγώ λίγες φωτογραφίες και μου έκανε “κλικ” κατευθείαν και επικοινώνησα μαζί της και συνεχίστηκε όλο αυτό. Αποκτήσαμε τον γιο μας, είμαι πανευτυχής. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Βρίσκουμε τα πατήματά μας σαν γονείς», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Νίκος Απέργης για την γυναίκα της ζωής του.

Λίγα λόγια για τον ταλαντούχο Νίκο Απέργη

Από πολύ νωρίς εκδήλωσε στους γονείς του το ενδιαφέρον του για τη μουσική, γι’ αυτό σε ηλικία 7 ετών τον γράφουν πιάνο στο ωδείο Αργυρούπολης.

Σε ηλικία 12 ετών αρχίζει μαθήματα με δάσκαλο και για μπουζούκι ενώ παράλληλα παρακολουθεί και μαθήματα κιθάρας. Σε ηλικία 14 ετών συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια ενώ δημιουργεί ένα ερασιτεχνικό γκρουπάκι με φίλους και παίζουν σε διάφορες σχολικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου.

Στα 17 ξεκινάει και μαθήματα φωνητικής με την Julie Massino για δύο χρόνια και έπειτα με την Ελπίδα Αμίτση, όπου συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Στη Δευτέρα λυκείου παίρνει μέρος στους Πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες έντεχνου τραγουδιού όπου παίρνει μία απ’ τις πρώτες θέσεις. Παρ’ όλο που υπήρξε πολύ καλός μαθητής και πέρασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών τον κερδίζει το τραγούδι και η μουσική κι έτσι σε ηλικία 19 ετών ξεκινάει την επαγγελματική του ενασχόληση με το τραγούδι.

Νίκος Απέργης

Εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί ‘LE PLAISIR’ στην Εκάλη σε νεανικό σχήμα ενώ απ’ την επόμενη σεζόν εμφανίζεται σε μεγάλα μαγαζιά δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι Έλλη Κοκκίνου, Γιώργος Τσαλίκης, Ανδρέας Στάμος, Χρύσπα, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Πέτρος Ίμβριος, Καλομοίρα κ.α. Επίσης συμμετέχει στην περιοδεία του Χρήστου Δάντη και της Έλλης Κοκκίνου σε Αμερική και Αυστραλία. Το Φεβρουάριο του 2006 παίρνει μέρος στο τηλεοπτικό show ‘DREAM SHOW 1’ όπου πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία τεσσερισήμισι μηνών και αποσπά άριστες κριτικές.