Ξέσπασε σε κλάματα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Με δάκρυα στα μάτια στο Στούντιο 4

Τι την έφερε σε αυτήν την κατάσταση;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Με δάκρυα στα μάτια στο Στούντιο 4

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι μία παρουσιάστρια, που πάντα συγκινεί ή κάνει το κοινό της να ξεσπάει σε γέλια αφού ό,τι και αν πει στις εκπομπές, που παρουσιάζει συνοδεύεται από την αλήθεια της.

Μέσα από το Στούντιο 4 στην ΕΡΤ, που την παρακολουθούμε την είδαμε τη Δευτέρα 26/12 να συγκινεί το κοινό για άλλη μια φορά, αφού μια ιστορία ήταν αρκετή να την κάνει να ξεσπάσει σε κλάματα.

Με αφορμή λοιπόν, τον καλεσμένο της Σταμάτη Κραουνάκη και το τραγούδι ''Γερνάω μαμά'' είδαμε τη Νάνσυ να την αγγίζει η ερμηνεία αλλά και οι στίχοι του τραγουδιού, οι οποίοι είναι πολύ ιδιαίτεροι.

Μετά λοιπόν από την ιστορία ενός ηθοποιού, που ξανά είχε ξεσπάσει η Νάνσυ (δείτε την εδώ), αυτή τη φορά αφορμή να κάνει το σχόλιο της ήταν ο Κραουνάκης...

Η συγκίνηση της Νάνσυ Ζαμπέτογλου

«Άντε στο καλό σου τώρα χριστουγεννιάτικα», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Σταμάτης Κραουνάκης απάντησε: «Η Τζένη Καρέζη, τότε που φτιάχναμε τον δίσκο και παίζαμε τα τραγούδια στα ρεβεγιόν της τα θεϊκά, μας έβαζε να παίζουμε αυτό το τραγούδι πριν ακόμα βγει. Και γυρίζει ένα βράδυ και μας λέει «και ευτυχής«, ενώ ο στίχος λέει «κι ατυχής». Από τότε ανάλογα με το κέφι το προσαρμόζω. Και μάλιστα δεν αλλάζω το φύλο, γιατί λέω ότι εκείνη την ώρα η μάνα μου λέει «ωραία, νέα κι ευτυχής» στη μάνα της. Είναι τρομερό αυτό που γίνεται στο κεφάλι μας».